0 oy
80 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (110 puan)
Kızlar lohusayim 26.gundeyim. İlk defa dogum kontrol hapi kullanicam. Ne zaman kullanmam lazım. Kullanimi nasil ?Sağlık ocağı ücretsiz veriyor doğru mu ? Birde tam koruma sağlıyor mu. ? 

2 Cevap

+1 oy
(492 puan)
Hemcinslerim neden kendilerine zarar verecek ilaçları kullanmak istiyor ben gerçekten anlamıyorum. Biri korunacaksa o erkek olmalı. Niye ben onun zevkini yaşatacam diye ilaç alıp tüm dengemi alt üst edeyim??? Neden biz kadınlar kendilerinin kıymetini bilmiyor anlamıyorum. Sonra rahim ağzı kanseri, rahim duvarı kalınlaşması, kist vs vs vs bilmediğim tüm hastalıklar çıkıyor. Bırakın erkekler korunsun... Ben kendi bunyemi asla bozamam. Maşallah tıkır tıkır işleyen bir bünyem var adetlerim düzenli hiçbir sıkıntım olmadı bu zamana kadar. Şuan hamileyim ve lohusa dönemi bittikten sonra ben korunmam eşim korunsun. Zaten eşim çok anlayışlı bir insan. Hamileliğim 37+3 haftasindayim normalde doktorum korunmasız ilişkiyi öneriyor ve bunu eşime söylediğimde yine tedirgin oluyor bişe olur mu diye.. benim size tek tavsiyem ilaç kullanmayın ve eşiniz korunsun. Korundugunuz halde hamile kalirsaniz da bu Allah'ın taktiri. Spiral mi ne o takılı olduğu halde hamilr olanlar var. O şeylere de karşıyım. O da adet düzensizliği vs vs yapıyor. O yüzden esiniz korunsun siz değil. 
(199 puan)
Spiral hakkındaki düşüncenize katılmıyorum , tamamıyla sağlıklı yüzde yüz koruyan tek korunma yöntemi spiral diyebilirim bakır spiralin adet düzensizliği üzerinde hiçbir yan etkisi yok ben yaklaşık 3 buçuk yıl önce taktım adetim her 27 günde bir düzenli geliyordu ve beş bilemedin 6 gün sürüyordu sıfır sancı sıfır ağrı..
Erkeklere güvenmeyin korunma konusunda bazen sırf zevkleri için bir kereden bir şey olmaz prezervatif takmim diyip eşlerini hamile bile bırakıyorlar , yanlış kullanımda prezervatif patlıyor bilmem ne vs. Korunma konusunda asla erkeklere güvenmeyin!
-Reklam-
0 oy
(11,325 puan)
Adetle bir kullanmak gerekiyor. Bazı sağlık ocakları ücretsiz veriyor. Ben Yasmin kullandım iki sene, sorunsuz atlattım. Bıraktığım gibi de hamile kaldım 
(110 puan)
Kilo aldiriyormus doğru mu acaba. Sizde öyle bir şey oldu mu
(370 puan)
Evet canım ben rahim tedavisinde kullandım 6 ay aralıksız 20 kilo aldım  şuan veremiyorum,tabi pcosunda etkisi var,ama bünyede bünyeye değişiyor
(11,325 puan)
Bende kilo yapmadı, polikistikle alakalı olabilir kilo alma olayı.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
4 cevap 71 göst.
25 Mart Hamile Kalamama kategorisinde Ponciiiiikk (54 puan) sordu
0 oy
1 cevap 81 göst.
26 Şubat Hamile Kalamama kategorisinde Ponciiiiikk (54 puan) sordu

654,614 soru

3,441,257 cevap

4,275,073 yorum

184,943 üye

...