0 oy
218 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (295 puan)
İyi akşamlar arkadaşlar ya benim kafam çok karışık şuan yardım ederseniz sevinirim şimdi benim 4 haftalık iken düşük tehlikem vardı ve şuan hiç bir sorun yoktur çok şükür ama bnm bı akrabam dediki senin düşük tehliken olduğu için doğumun sezeryan olabilir dedi öyle mi oluyor ki kafam çok karışık 
Gebelik haftası 23

5 Cevap

0 oy
(1,283 puan)
Sorunun yoksa neden sezaryen olsun canım? Düşük tehlikesi belli bir haftaya kadar sürer. Sonra da erken doğum tehlikesi başlar. Sorun yoksa gayette normal yapabilirsin. Ama bebek makat geliştir,boynuna kordon dolanmıştır,iri bebektir o zaman sezaryen olabilir.
-Reklam-
0 oy
(1,797 puan)
Alakası yok.seseryane son haftaya karar verilmeyebilir.erken dopum okur,suyun erken gelir,çatı daelığı olur,bebek büyük olur,yada sende tansiyon şeker gibi şeyler çıkar anck öyle. Şimdiden bunu kafana takma sen.
0 oy
(521 puan)
Hayır canım akrabanız onu nerden bilebilir o en son doguma yakın belli olır hatta doguma yakın bile belli olmuo bazen normaal dogum beklerken sezeryan olabılıor suyu azalır kordon dolanır Allah korusun,catı dar olur vs gibi durumlarda sezeryan alır doktor dıye bılıyorum benim gunum az kaldı beklıyorum normalı suan ama son dakka herseye hazırlıklı olcaz saglıklı olalımda biz ve bebeklerimiz hayırlısı olur inşallah hakkımızda 
0 oy
(1,695 puan)
Ne alaka kardeşimin de 3 aylıkken düşük tehlikesi vardı tedavi gördü geçti ve normal doğum yaptı. Herkes sezeryan için kendine sebep arıyor. Herkesin lafını kale almayın. Senin içinde şuan çok erken son haftalarına geldiğinde düşünürsün bunları şimdiden kendini sıkma. 
0 oy
(475 puan)
Rahimin dar olup bebek kiloluysa .

Sanciya ragmen Çatı açılması yoksa.

Bebekte kordon dolanmasivarsa .

Bebek doğum pozisyonu almadiysa 

Kalp hastalığın 

Yüksek tansiyonun  varsa 

Doktor değerlendirerek normal doğum yapamazsın diye karar verir.. gebeligin ilk evrelerinde  %40 oranla düşük riski taşıyan vardır . Bunların %5-%10 kadarıyla düşükle sonuçlanır. 

Bu normal doğuma engel olan bı durum değildir. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 610 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.
9 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Belen (37 puan) sordu

654,629 soru

3,441,334 cevap

4,275,177 yorum

184,946 üye

...