0 oy
365 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (314 puan)
düzenledi
34.haftamdayim bugün sürekli kasilmam oldu yatinca da aynı, bacaklarimla yastığı sıkıyorum o zaman biraz hafifliyor. Bebek de çok hareketli karnımı itekliyo baya. Ayağa kalkınca çok kasiliyorim zorluyor. Büyük ihtimal yalancı kasılma ama doktora gitmek gerekli mi normal midir bu zamanlar bilemedim.
Gebelik haftası 34

4 Cevap

0 oy
Canım ben dün gittim 33+4 haftalıgım bana dedı yalancı kasılmaların başlar hıc korkma endıselenme dedı saga sola donunce yatakta kalkınca agrımaya baslıyor bebegın kafasıda asagıda ya agırlık oluyor oramda yuruyemıyırum agrı oluyor
(314 puan)
Polis canım yerimiz belli ama ilçemiz belli değil. Eşim becerikli herseyi yaoiyo masallah ☺️ ben de bugün kötü oldum bi tek. Sadece tabak fazlalığı var hemen hallettik bitti sayılır. Haftaya gideriz heralde ilçeler belli olurmuş. Ben de bebek dogmadan gidelim bi sene boşuna kaybımız olmasın dedim. Güzel yer de çıktı şükür, Bitlise gidicez☺️ Çarşamba benim randevumda, dönmüş mü senin bebeğin, acaba döndü de o yüzden mi baskı yapıyo ki.
Bitlis ıyı cıkıyor ya arkadasımda esı astsubay tatvandalar gayet rahat guzel bır arkadasımın daha tayınlerı bıtlıse cıktı onlarında bellı degıl daha ılce hayırlısı olsun ınsallah bızım asker polıs eslerımız hepsı oyle benımde esım Allah razı olsun ondan nobetten geldıgı gun bıle rahat etmez temızlık yapae ben yapamadıgım zaman falan dıyorum hamıleyım sana hep dua edıyorum dıye:))dönmüş canım benımkı ondan oluyor zaten agrılar başı asagıda cunku poposuda sag gogsumun  altında ortada her yerde gezıyor bas asagıda oldugu ıcın zaten rahat hareket edemıyorum ya senınde oyledır gobek delıgının alt tarafına dokun sertlık hıssedersın ben bır kac gundur hıssetmıstım dun gıdınce doktorım dedı
(314 puan)
Benim eşimde gece çalıştı dün, 6da geldi 12de uyandı. Evi boyadı temizlik yaptı eşyaları koliledi. Ben yapmaya çalıştım ama bugün zorlandım yattım hep. Hafifledi şimdi biraz sonra kolilemeye baslariz eşyaları :)) Eşlerden şanslıyız ☺️ Bitlia ilk tercihti bizim de, Tatvanın çıkmasını bekliyoruz güzelmiş baya.
 Sag tarafimda ayağı var galiba canım o tarafa doğru uzaniyo göbeğim, anlayamadım. Çarşamba belli olur bakalım ☺️
Ozaman onun kafası asagıdadır canım benımkıde öyle oluyordu cunku gıdınce sormayı unutma:))Allah yardımcınız olsun rabbım askerı polısı korusun ınsallah hayırlısıyla gıdın yenı yerınıze:)
(314 puan)
Sorarım canım ☺️ Amin inşallah teşekkürler☺️
-Reklam-
0 oy
(296 puan)
Doktor randevun yakın mı canım ?
(314 puan)
Çarşamba canım, dayanilmiycak ağrı degil ara ara oluyo, ayağa kalkamiyorum. Yalancıdır ama hiç yaşamamıştım böyle sancı anlayamadım, yalancı deyince ben de hafif bi şey saniyodum :))
(296 puan)
Dayanılmayacak ağrı değilse yalancıdır,  çok ayakta durma yine uzan dinlen doktora gidince de söyle ama ağrın olduğunu, doktorunun numarası varsa şimdi bilgilendirip sormanda fayda var nolur nolmaz
(314 puan)
Şimdi geçti canım, gidince soylerim kesin ağrım oldugunu. Uzanıyorum hala, rahatladım ☺️
0 oy
(269 puan)
Canım her zamankinden farklıysa ve çoksa dokturuna görün tabi burda biri normaldir korkma dese için rahat edicekmi 
(314 puan)
İlk kez bu kadar sık ve sancılı oluyo canım, yattım geçti bakalım. Ayağa kalkınca gelmez yine inşallah
0 oy
(1,161 puan)
Bnmde dün gece öyleydi cnm çok ağrım vardi asagidan ve oğlum 4 5 defa hep kendini toplayıp bıraktı sertlestiriyordu ama bn 31 haftalikgm erken doğum riskim de vardı pazartesi kontorlum var bakalm kasılma dedigimiz bu cektigimiz agrilarmi bn pek cozemedm
(314 puan)
Ben de bilincliyim kasılma konusunda ama yasamamistim hiç canım o yüzden anlayamadım. Geçti ama yalancı kasılmaymis demek ki ☺️ yalancı deyince ben daha hafif beklemistim. Bi daha gelmez inşallah bakalım. Bebek de çok hareketli durmuyo, bu haftadan sonra hamile oldugumu anladim :))
(1,161 puan)
Ayn çok hareketli sanki içimde savaş varmış gibi:))

652,839 soru

3,434,565 cevap

4,267,838 yorum

184,502 üye

...