0 oy
221 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (12 puan)
kapalı

image

Beta kan tahlili verdim sonuç da bu şekilde yazıyor Sağlıklı gebe olmayan premenopozal

Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(1,656 puan)
Keske ekran resmi atsaydiniz daha iyi olurdu
(12 puan)
Hemen atıyorum
-Reklam-
0 oy
(213 puan)
Merhaba kac yaşındasınız? Menopoz dönemi ile alakalı olabilir mi acaba ya da düzensiz adet hormon bozukluğu gibi acaba öyle olabilir mi diye düşünüyorum.
(12 puan)
23 yaşındayım 9 gün adet gecikmesi olduğu için doktora gittim hamilelik belirtileri yaşadığımı söyledim beta kanı ver dedi sonuç çıktı ama mesai bittiği için bakmadı
(213 puan)
Adet gecikmesi diye not almışlardır belki. Yarın olsun hayırlı haberler almanızı diliyorum.
(213 puan)
Bu arada ekran görüntüsünü yeni gördüm. Burda hamile olduğunuz belli. Diğer tarafta yazanlar kafanızı karıştırmasın hayırlı olsun.
0 oy
(248 puan)
Korkulacak birşey yok merak etmeyin ordakş yazı sağlıklı ve gebe olmayan kadınlardaki değerin kaç altında olduğunu gösteren değerdir. Siz hamilesiniz değeriniz 5 üzeri çıkmış sizin gebeliğiniz ile alakalı bir durum bildirmiyor o yazı :) 
(1,187 puan)
Referans değeri yerine hemşireler korkutmak için salakça bir referans girmiş hey Allahım ya :D 0-5 yazsalar ölecekler referansa
(248 puan)
Sağ salim kucağınıza alın inşallah hep iyiyi düşünün iyi olsun Rabbim ömür verdiyse hiç kimse onu sizden alamaz onun canı Rabbime emanet siz içinizi ferah tutun sadece
(248 puan)
Katılıyorum ya sonra insanların aklına binbir ihtimal geliyor herkes tıp okumuyor sonuçta anlaşılacak gibi yazsalar kendileri de rahat edecek hem kimse soru sormak zorunda kalmayacak:))
(12 puan)
Sonuca bile bakmadı ben de merak ettim var mı yok mu cvp bile vermeye gerek duymadı
(1,187 puan)
Normal aciller anlamıyor ki canım zaten ama hiç bir sıkıntı yok hamilesin şuan tebrik ediyorum

652,412 soru

3,432,930 cevap

4,265,933 yorum

184,393 üye

...