0 oy
1,111 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (629 puan)

Kızlar bugün öğle tatilinde canım lahmacun çekti. İki tane yedim. Sonra pişman oldum. Birşey olur mu. Ama canım çok cekiyo. Yemesem aklımdan çıkmıyor.  Geçen de de iskender yedim yine aynı yedikten sonra uzuluyorum. Siz de aynı misiniz

Gebelik haftası 17

25 Cevap

0 oy
(445 puan)

Yok canım bişey olmaz hepimiz arada yiyoruz bunları 

-Reklam-
0 oy
(831 puan)

Neden lahmacun yiyince bisey olurmu diyosunuz ben hep yiyorum 

(629 puan)
Ne bileyim herşeyi sağlıksız diyorlar. İnsan korkuyo dışarda birşey yemeye ama yine de dayanamıyor yiyorum.
0 oy
(455 puan)

Ne zaman canım isterse o zaman yiyorum eskiden böyle aman aman şunu yapma bunu yeme ler olmadığı için eskiler turp gibi yedim içtim valla .. Sağlıklı gebelikler dilerim :) 

0 oy
(2,584 puan)

Apartmayın yahu bunlar çok da sağlıksiz şeyler değil ki :)

(831 puan)
Bencede içinde et var protein yani . Ben hiç et yemeyen biriyim ama As erdim kac kez yedim mideme biraz et girdi bebek sayesinde :)
0 oy
(230 puan)

Yediklerimiz zaten et protein. Neresi sağlıksız bunların güvenilir yerden yediyseniz sıkıntı olmaz. Ben sürekli yiyorum lahmacun

(304 puan)
Biz hasta değiliz sadece hamileyiz canınız ne istiyosa yiyin bende 25 haftalık hamileyim lahmacunda yiyorum pizzada hamburger de bebeğe ne gibi zararı olabilirki kafanızı yormayın böyle şeylerle
0 oy
(655 puan)

Ben dışarda yememeye çalışıyorum. Güvendiğimız kasaptan et alıp yapıyorum birşeyler. Sürekli de fast food tarzı beslenmemenizi öneririm. Neticede damak tadı anne karnında oluşuyor. 

0 oy

Afiyet olsun canim takilma bu kadar derine :) 

Aklina ne gelirse ye ama unutmaki asiriya kacma gazli icecek kahveye bulasma bu kadar 

Onun haricinde herseyden ayri vitamin mineral aliyosun istedigini ye :) 

Valla benim doktorum ben haric herseyi yiyebilirsin dedi :D 


0 oy
(50 puan)

Kiz ne olucak deli ben de yiyorummm hayvan gibi valla maşallahhh cokta saglikli doğdu kendini boyle korkutma sakin. 

0 oy
(414 puan)

Ya ben 10. Haftada kokulardan ötürü yemek yapamamaya başladım. Nerdeyse 6 7 ay dışardan beslendim. Şimdilik bebeğimde de bi sıkıntı yok. Yaocak bişi de yok yani bence bu kadar vicdan yapma sonuçta canın ne çekiyosa onun yüzünden çekio öle düşün :)

0 oy
(9,888 puan)

Ark ne olacak sende bazen abartmiyomusunuz tmm bebegi düşünüyoruz  ama  bu kadar kafa takma evde yapip yedigimiz seyler bile coook saglikli olmuyo sonuçta cik kafana takma bebise zarar☺:)

0 oy
(1,124 puan)

Canım iskender sağlıksız bir yiyecek degilki. Yada lahmacun. Eğer dikkat etmek istiyorsan çikolata ci0s kola limonata bisküvi gıbı paketli hicbir gıdayı ağzına sürme yada postanelerden alınan tatlıları asla yeme.. çünkü asıl sağlıksız olanlar onlar. Ben marketten aldığımız hicbir abircuburu yemem. Eğer canım bisküvi isterse kendim evde kurabiye yaparim. Limonata yaparim hazır ayran asla içme dedi dr um onu bile evde yaparim hazır yoğurt yemem bunlar daha onemli heleki satın alınan tatlilar. Hepsinde glikoz surubu var ve sağlıksız koşullarda yayılıyorlar.

0 oy
(846 puan)

Kızlar ne alaka ya lahmacun ne yapabilri ki? 

(75 puan)
Ben kendim yapyom lahmacunu ve gayet guzel yiyorum canmda istiyo zaten cocuga zarar verecegini zannetmiyorum icinde zarar vercek ne varki sogan saglklı et saglkli acısını az katarsn tamamdr  hele ki iskender bence bunun hic bi zararı yok sade kırmızî et mis gibi
(846 puan)
Yani bencede faydalı bile. Sanırım dışardan yediği için öyle diyo arkadaş. Amaan ona bakarsan ekmeği bile dışardan alıyoruz. Okadar ince düşünürsek aç kalırız=)
Aynen ;) aslnda elinden geldigince kendin yaparsan yada kendin yaptgni yiyemiyosan ailene yaptr yada bi arkadasndan rica et en azndan cann cekse bile yedikten sonra icin rahat eder ..
(846 puan)
O da beceri canım=) . Nerde pişiriyosun
Bizim burda fırın var tabi heryerde mahhallelerde fırın olmaz ama onun icin makineler var evde kolaylkla yapabilmen için ..şanlıurfadaym beceri degilde alşkanlktan dolayî kolay oluyo  benim icin
0 oy
(3,107 puan)

hamile kaldigimdan beri yiyorum et ürünleri her tur kebap v.s canim istiyor yani doktorumada sordum ye dedi bebege cok faydali tabi bildiğin temiz yerden ye bi sakincasi yok yani

0 oy

Ben her gün yiyom valla sağlıksız derken yani kilo olırsın yoksa onun disinda neyi sagliksiz olcak anlamadim


0 oy
(82 puan)

Güvenilir biryerden yediğin sürece sorun olmaz bence canım dışarıda yapılıyo ama içindeki malzeme belli sonuçta mc donalds vb fast food olsa tamamda içinde ne var kestiremiyoruz ama bu bildiğimiz halis mulis türk lahmacunu yani valla ben canım isteyince yiyorum güvendiğim temiz yerden pişmanda değilim hiç :)

0 oy
(313 puan)

Bende geçen gün lahmacun aserdim normalde ağzıma koymam gecenin bi saati açık restorant bulup zorla yaptırdık :) eşim sağolsun gecenin bi saati benim yüzümden harap oldu :)

0 oy
(366 puan)

Canın ne istiyorsa onu ye bişey olmaz ama aşırıya kaçmamak şartı ile 

0 oy
(3,293 puan)

Lahmacunun içinde domates biber soğan kıyma var neden sağlıksız olsun ki hamuru da çok ince.

Iskender de et protein

0 oy

Lahmacuna asercem hiç aklıma gelmezdi:)) yiyorum bende keşke evde yapsak yesek.iyi olurda ama.malesef herşeyi yapamioruz. Güvenilir yer dediğimiz yerlerde güvenilir değil ama lahmacun masum sayilir.mesela canım hamburger cekio kacgundur direniorum burgere gitmemek için. Bunu evde yapabilirim diye düşünüyorum inslh :))) 

0 oy
(864 puan)

Bi şey olmaz canim canın çeken şeyler sağlıksız olsa bile bi kereligine de olsa yemeye çalış çünkü sen değil bebiş istiyo onu :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 745 göst.
13 Aralık 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Sevcanelma (2 puan) sordu
0 oy
11 cevap 562 göst.
0 oy
4 cevap 258 göst.
0 oy
3 cevap 275 göst.
23 Kasım 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hanife yağmur (4,666 puan) sordu

650,760 soru

3,426,304 cevap

4,258,668 yorum

183,911 üye

...