0 oy
482 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (219 puan)

Hanimlar ben bugun 36+1 deyim. Bir haftadir falan karnim gittikce asagi iniyor. Hem kendim rahatladim cunku kaburgama cok baski yapıyordu hem de aynada falan da goruyorum indiğini . Bebegimin de hareketleri azaldi. Ama ne agri ne baska bir sey yok. Sizce doguma ne kadar kalmistir tecrubeleriniz var mi bu konuda :)

3 Cevap

0 oy
(2,276 puan)

Bebek kilo aldıkça aşağıya iniyor benim bildiğim ben 32 haftaligim benim karnim indi biraz asagiya ama dogumum yakin oldugunu sanmiyorum agrim sancim yok :)

(219 puan)
Bana doğum yaklasmistir diyenler oldu ben de merak ettim :)
(2,276 puan)
Banada diyorlar :D ama saçma geliyor bana bebek suanda bas aşağıya döndüğü için kilo aldıkça yer çekimine gobekler maruz kalıyor :) bu benim düşüncem  çok dert etmiyorum zamanında sağlıklı dogsunlar yeterli :)
(219 puan)
Kiloya bagli olsa daha onceden inmesi lazimdi benim de hep kilosu onden gidiyor cunku. Doğum zamani bana da fark etmez ama babamizin gelmesine 1 hafta var ondan once dogmasin da :))
(83 puan)
Doğum yaklaştığından değil doğum pozisyonu aldığı için bebek o şekilde oluyor bnm de 32.haftada döndü şuan 38bitti hala doğmadı yani :-) artık ben gelsin diye bekliyorum normal doğum olacaksa ne mutlu ki pozisyonunu almış bebeğiniz...
(219 puan)
Coktandir basasagi donmustu ona ragmen tam kaburgama dayaniyordu nefessiz kaliyordum. Demek ki yavrucum beni rahatlatmak icin asagi cekildi :))
(3,107 puan)
bebekler en erken 25. haftadan sonra en geç doguma yakin baş aşagi donerler bu sadece pozisyon degistirmek oluyor bu pozisyon değiştirme doguma bi 2 hafta kalana kadar ayni kalir doğuma yakin bebek kalça kemiklerinin arasina doğru iniyor bebegin aşagi inmesi dedikleri olay bu yani ozaman goğüs kafesine olan baski azaliyor 1 hafta surer 2 hafta sürer belli olmaz yani hayirlisi
(219 puan)
Aynen hayirlisi bakalim :) tesekkurler herkese
-Reklam-
0 oy
(842 puan)

32 haftayken indi. Şuan 36+6 olduk. Bu sefwrde vajina ağrısı var. Kemiklerim acıyor. Bebek hareketleri çok şükür iyi. Azalınca doktor haber ver dedi. 

(219 puan)
4 hafta gecmis ustunden demek ki dogum belirtisi degil :))
Senin yaramaz erken davraniyo   dikkat et  dogum pozisyonunu almis   asiri derecede agrinin olmasini bekleme agrin oldugunda hemen git doktoruna  aceleci bebek bekliyosun cunki:)
(842 puan)
2 haftadır kas gevşetici içtim. Pazartesi kontrole gideceğim bakalım ne dicek. Bıraktıracak mı ilacı
Hayirli sonuclar al insallah :)
(842 puan)
37 doldurmuş olacağız yarın. Hayırlısı artık.
0 oy

Daga var kuzum dogumuna bevek bas asagi dondugu icin karnin asagi infi dogum kanalina yerlestigivicinde hareketleri kısmi azaldi Allah yardimcin olsun  3 haftaya dogurursunn:)

(219 puan)
Hayirlisi ile dogsun da bir de bi hafta daha beklesin en az baskaca bir istegim yok :)

İlgili sorular

651,077 soru

3,427,488 cevap

4,260,033 yorum

184,020 üye

...