0 oy
247 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
Merhaba kızlar.Gebeligimin 20.haftasina girdim herşey  çok iyi normal gidiyor yalnız ayrıntılı ultrasonda bebegimizin böbreğinde küçük bi karartı gördü doktor kist gibi birşey. Sizce korkmalımiyiz geçer mi?

2 Cevap

0 oy
(4,113 puan)
Cnm bende kist vardi doktor agri sizi yapmaz 5-10 cm buyuklugunde olmadigi surece onemsiz demisti hic te sag bobregmde agri olmadi. Ama bebeklerdede ayni midir bilmiyorum. Emzirdikce gecer heralde duzenli yine kontrole goturursunz. 
(4 puan)
Izlemde olucaZ dedi doktor umarım yok olur çok teşekürler
-Reklam-
0 oy
Bana ayrıntılı da kist var dediler ama kafasında vardı ayrıca benim üçlü testim de riskli çıkmıştı onu da duyunca çok korkmuştum bebegimi kaybedecem diye aldir falan dediler çok zordu boşuna o kadar üzüldüm 12 gün önce doğum yaptım maşallah oğlum sağlıklı demem o ki inanma öyle şeylere herşey dogunca belli oluyor 
(4 puan)
Çok teşekur ederim umarımbirsey değildir  bugün tekrar gidicem hastaneye. Ikili testimiz iyi çıktı üçlüye gerek duymadı doktor . Böbrek teki karartı dışında da herşey normal cıktı. Ama bizi çok korkuttu.icimi rahatlattiniz çok sağolun.
Bebek daha yeni yeni gelisiyor boşluklar doluyor ilerleyen zmnlarda geçer cnm özellikle 26 haftadan sonra geçiyo her doktora gittiğinde mutlaka sor küçülüyor mu diye...inşAllah sağlıklıdır cnm korkma ALLAH yardımcınız olsun
(4 puan)
Çok teşekur ederiz ınsalalh
Rica ederim cnm
(32 puan)
Merhaba canim.benimde bebegimin bir bobreginde kistler olduğunu soyledi dr. sen dogum yapmissindir.bebegin nasil kistleri gecti mi ?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
2 cevap 336 göst.
24 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Semaelif (46 puan) sordu

644,157 soru

3,402,225 cevap

4,229,680 yorum

182,164 üye

...