0 oy
298 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,084 puan)

Merhaba bayanlar


Ben hamileyken kan ilâcı  ferrum fort kullanmıştım  2 paket  elimde kaldi hic açılmamış  eşimin  de kan değerleri  düşük acaba o kullanabilir mi ?

3 Cevap

+1 oy
(61 puan)
evet kullanabilir. benim annemde de ayni sekil kansizlik cikmisti kullandigimin aynisini yazmisti doktor

ferum fort
(61 puan)
sadece hamilelere ait bi ilac degil
(1,084 puan)
Bendr bu kullandığn cümlenin  kanaatindeym
-Reklam-
+1 oy
(2,074 puan)
Bir doktorun karari olmadan kullanmayin. Yannetkisi olur baska bir seyle etkilesimi olur sonra siz uzulursunuz aklinizdanhep bu ilactan mi diye ukte kalir. Benimde elimde d vitamini var fazladan, eşim hamileliği öğrenince bunu da ic falan dedi. Sonra dr a soracamxdedim. Dr değerlerime baktı yüksek değil ama fazla  dvitaminide bebeği zehirler dedi. Ilaç değil üstelik. Ağrı kesicide dahi bana yazılmayan bir ilacı alıpta içmem. Sonuçta dr a gitme imkanınız varsa, dr a sorun.
(1,084 puan)
Cnm banada doktor  kan  tahlillerime bakmisti 9 du eşiminde oyle  baktrdi hani bi yan etkisi  olsa en ufak etkiyi hamile bayan  gecirir mesela hamile kullanblysa digerleri de kullanmz mi
(2,074 puan)
Hamile olarak bakiyorsan duruma bir de soyle bak. Kadinlarin kullandigi ilaclarla erkeklerin ki ayni mi her zaman. Ilaclarin cesitli kategorisi var. Ben bu konuda kati biriyim ilac  konusunda. Kullanacak olan sizsiniz, sizin tercihiniz. Ben sadece fikrimi paylastim.
0 oy
Eşin de ilgili uzman bir doktora görünsün anlatın durum usulünce böyle böyle diye gerekli tahlilleri istedikten sonra kullanmasında sakınca olup olmadığını söyleyecektir

İlgili bir soru bulunamadı

648,101 soru

3,416,237 cevap

4,246,711 yorum

183,183 üye

...