0 oy
86 göst.
önce Doğum kategorisinde (37 puan)

Merhaba hanımlar 38+6 haftalık hamileyim bebeğim 31 haftadan beri kanalda ve o haftalar dan beri hep sağ tarafa vururdu sırtı ile de sol tarafımı kaldırırdı bu 1 2 saattir tam tersi pozisyonda acaba kanaldan mı çıkmış normal doğum yapmak istiyorum yarın hafta sonu doktora da gidemem bilgisi olan varmı bu konuda.

Gebelik haftası 38+6

2 Cevap

0 oy
önce (233 puan)

Yanlış olmasın ama bebek kanala girince bir daha ordan çıkmaz diye duymuştum 

önce (37 puan)
Bende öyle biliyorum hele son haftalar da ama sağ tarafta olan hareket sola dönünce acabamı dedim İnternet'e sırtını dönmüştür diye yazıyor. Sezeryan olmak istemiyorum risklerimden dolayı sezeryan ihtimalim var zaten bebek kanaldan çıkarsa direk alırlar.
önce (233 puan)
İnşallah doğru konumdadır diyelim o zaman sizde iyi düşünmeye çalışın sizi anlıyorum inşallah istediğiniz gibi normal doğurursunuz belkide sırtını falan dönmüştür
-Reklam-
0 oy
önce (8,595 puan)

Bas asagi dururken kendi etrafinda donebilir  haftan  ileri  ayak gelis sekline donemez senirim.artik.o kadsr yeri yoktur


1,458,357 soru

23,919,921 cevap

323,418 kullanıcı

...