0 oy
181 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (134 puan)

Sorum yukarıda gebelik zehirlenmesi peklemasi mi yaşıyorum. Tansiyon normal çıkıyor hep ama bugün tahlil verdim henüz gosteremedim bu sonuçlar nedir bir bakar mısınız 

image

2 Cevap

0 oy
(796 puan)

İdrarda protein var doktorunuz bilgilendirme yapacaktır belki de yeni başladı bilemeyiz

-Reklam-
0 oy
(401 puan)

Endişelenmeyin ben iki kere yaşadım gebelik zehirlenmesini tansiyonunuzu sürekli takip edin en kısa zamanda doktorunuzla görüşün o sizi yönlendirecektir biraz idrarda protein kaçağı var. Bu süreci ne kadar sakin yonetirseniz hem bebeğimiz hem sizin için rahat geçer.

(134 puan)
Ne yaptınız bu süreçte ne yapmalıyım ne etmeliyim bana ne olur yardmci olun fikilerinizi tecrübelerinizi paylaşın
(134 puan)
Tansiyon normal çıkıyor hep 12 11 10 böyle bu zehirlenme nasıl olmuş olabilir
(401 puan)
Ben gebelik zehirlenmesinden 32 haftalık bebeğimi kaybettim ama ilk bebeğimdi ağrım vardı doktora gitmedim. İkinci gebelikte çok korktum. En ufak şeyde hastaneye gittim. Doktorumla sürekli iletişim halindeydim. Doktor ne dediyse onu yaptım ikinci gebeligimdede 32 haftalık yine gebelik zehirlenmesi başladı protein kaçağını takip ettiler diyet yaptım tansiyonlafimi sürekli takip ettim bende gebelik şekeri varmis. Sürekli şeker takibi yaptım. Sekerlerimde yükselmeler artınca doğuma aldılar.
(401 puan)
Sakinliginizi koruyun diyet yapın sidresten uzak durun ve sürekli doktorunuzla irtibatta olun. Şuan tansiyonlariniz güzel. Sıkı takip edin. Bende şeker olduğu için ben şekerde takibi yaptım.

1,467,421 soru

24,044,528 cevap

329,289 kullanıcı

...