0 oy
8,001 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (32 puan)
Bn ciger yapnca cevremdekler bebekte leke yapıyor dedlr nkdr dogru elledqme pşmn oldm sanki inanmyrmda ama...
Gebelik haftası 27,3

8 Cevap

0 oy
(328 puan)
Valla canım 27  haftalık olduk inan 5-6 kere Arnavut ciğeri yaptım eşimden dolayı cok sever kendisi ve hep cıplak elle elledim kötü düşünme kotu olmaz :)) 
(32 puan)
İnşallah çevrenin etkisi işte :)
-Reklam-
0 oy
(411 puan)
Bende elledim hatta evde pişirdim doğumuma 3 hafta var doğunca görücez ama hurafe bence
(32 puan)
Bnde inanmyrm ama gnede içimi rahtltmk istdm
0 oy
(3,461 puan)
Yok canım ya batıl inanç tipben de dinen de hiç bir kanıtı yok korkma
(32 puan)
İnşallab cnm
0 oy
(827 puan)

Bende iki üç kere elledim kestim yedim inşallah bir şey olmaz:angel:

(32 puan)
İnşAllahhh olmazzz :) ya
0 oy
(178 puan)
Iz kalımı düşüncesiyle ellersen kaliyo annem bana hamileyken bilerek ciğeri ellemiş ve elini tarih silerek beline dokunmuş aynı yerde belimde o iz var bende kızımda çileğe deyip bilerek yaptım kızımdaysa çilek lekesi var 
(814 puan)
Çileği dokunmadan başkası yedirin leke olur mu yinede ben yiyorum ama inanin korkarak bebişin yüzünde gözünde cikmasa diye dua ediyorum
(178 puan)
Olmaz canim aklına getirme iz olurmu diye
(0 puan)
Aynen o düşünce ile denersen oluyor.Annem abime hamileyken hiç inanmıyormuş demişki deniycam ciğere parmagıyla dokunup karnına deydirmiş aynı parmak izi oldugu gibi abimin karnına kopyalanmış.İnanılcakhibi deyil ama işte canlı gerçekler.
0 oy
(176 puan)
bende doğradım ciğer valla. hatta annem dedi sür bacağına deneyelim diye ciğerli elimi bacağımin gorunmeyen biryerine ufacık degdirdim bakalım doğumdan sonra görücez doğru bi tez mi  :))
(32 puan)
Denemek iyi fikir :)
(178 puan)
Yapmasaydın keşke ben denedim çileği bebegimin alnında burnuna doğru oldu allahtan gitti biraz ama yinede var fazla belli degil
0 oy
(380 puan)
Izi bilmiyorum ancak cig ete ciplak elle dokunmanın bazi zararli mikroorganizmalarin bulasmasina neden oldugu söyleniyor. Su toksoplazma hikayesi de ciplak elle ete dokunmaktan kaynaklaniyormus. Isterseniz bir arastirin .Dikkatli olmakta fayda var. 
0 oy
(17 puan)
Arkadaşlar tam benlik konu uzun zamandır yaptığım araştırmalar ve çevremdeki kişilerde yaşadığım tecrübelere göre sadece elini yıkamadan kendi vücuduna deyin ce leke yapıyor hurafe değil gerçek bir konu oluyor ama bu şekilde sadece bu da değil yağ sıçraması gibi özellikle annenin göbeğine gelen yanıklarda bebegin artık neresine denk gelirse onda da oluyor.yani ciğer falan doğradıktan sonra vücudunuza dokunmayın.yanmayin mümkünse bahçeden yada ağaçtan birşey kopartıp da yemeyin bu dönemde gerçekten de dikkat edilmesi gereken bir zaman :)
(32 puan)
Ayy taze sogan toplamştm marul falan oda mı iz brakr dyorlarrr
(156 puan)
Ben 7 aylik hamileyken3 4 damla kaynar su  geldi karnima ve yandi ilac felan kullandim ama kizimda herhangi  bir  sey yok cok korktuk leke kalir korkuttular beni ama cok sukur  birsey  olmamis demekki boyle seyler hurafe
(17 puan)
Elinizi yıkamadan vücudunuza dokunmayın yeter.
Ayrıca ocaktan yağ sıçrayınca mi oluyor bilmiyorum suyu duymadım 3 damla ablamın göbeğine sıçradı gözümün önünde. çocuğun da 3 yerinde leke gördük doğumdan sonra bu bir tesadüf olamaz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 161 göst.
13 Mart 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Esodrm (57 puan) sordu
0 oy
6 cevap 456 göst.
6 Şubat 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Asliuysal (23 puan) sordu
0 oy
7 cevap 708 göst.

650,938 soru

3,426,969 cevap

4,259,457 yorum

183,975 üye

...