0 oy
314 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (133 puan)

Hüma hastahanesine ayrıntılı ultrason için  gittiğinizde aynı gün oluyor mu yoksa  önceden randevu almak gerekiyor muuuu 

1 cevap

0 oy
(1,660 puan)

Canım humayi bilmemde ben fakülte de yaptirdim ucretli. Gun icinde yapıldı. Ogleden önce girisim yapildi ogleden sonra da siram geldi girdim. Perinatoloji uzmani bakiyor iki bebegimede orda baktirdim. Devlette kendi doktorum onu önerdi. Memnun kaldim fiyatıda heryerden uygun 122 tl sanada onermek istedim canim.

(133 puan)
Kimdi doktorunuz acaba ismini öğrenebilir miyimmm öncesinde muayeneye gerek yok değil mi gidince sıraa alabiliyoruz canım
(1,660 puan)
Kendi doktorum hatice durmus devlette. Ayrıntılıya giren Doktor fatma ozdemir canim. Yok muayeneye gerek yok. Sadece gitmeden bir gün once hastaneyi aradım fatma hanim yarin ordami dedim. Genelde pazartesi ve carsamba orda oluyor mus. Sali aradim carsamba sabah gel dediler. O sekilde yaptım canim.
(1,660 puan)
Fatma hanimin odasina gittim sekretere ucretli ayrintiliya gircem dedim giris yap parayi yatir gel dedi. Ama eger ikili uclu testinde sıkıntı varsa muayene ol ozaman belki ucretsiz sira veriyorlar. Benimkilerde bi sıkıntı olmadığı icin direk ücretli yaptirdim.
(53 puan)
Ben ücretsiz yaptırdım.once fakülteye gittim doktor gün verdi o gün geldi sıra aldım yaptılar. Humadaki ozeller deki gibi değil perinetaloji uzmanı olmalı canım
(1,660 puan)
Canım ben gecen sene gittigimde muayene oldum normalde oraya gitmiyor dum. Durumunuz da bir sıkıntı olmadığı icin gun vermiyoruz dedi isterseniz ucretli yaptırin dedi o sekilde yaptırmistim. Bu seferde direk ucretli gittim muayne olmadan. Nasilsa yine vermezler diye:)
(133 puan)
Canım hümada hiç muayene olmadan direk ayrıntılı ultrason olmak  istiyorum desem yaparlar mı illa muayene mi olmam lazım yaaa cumartesi sabah gitsem yaparlar mı ayrıntılı
(53 puan)
Canım  humadaki prenetal yapmıyor normal doktor ultrasonda ayrıntılı bakıyor. Prenetal tanı başka bişi. Oda Kayseri'de fakülte devlet ve özel iki doktor yapiyor. Özel doktorlarinkide 400 TL.fakulte eğer ücretliyse onsekil ücretli yaptır . Bence.
(1,660 puan)
Canım humayi bilmiyorum ama madem ucret verecen fakülte de yaptırmani tavsiye ederim. Hem ücreti daha uygun hemde perinatolog yapıyor yani.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
4 cevap 377 göst.
0 oy
2 cevap 209 göst.
5 Şubat 2023 Doğum kategorisinde Ab23 (313 puan) sordu

652,094 soru

3,431,565 cevap

4,264,347 yorum

184,303 üye

...