0 oy
130 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (31 puan)
Hanımlar merhaba ben yaklaşık 11 gündür adet görmüyorum gecikti 8. gün test yaptım ama negatif çıktı dedim biraz daha bekleyeyim adet olmazsam tekrar yaparım dedim ve iki gündür de temizlik yapıyorum dip bucak bugün 11. gün ve sabah kahverengi lekelenme tarzında akıntı oldu acaba adet mi olacağım yoksa bu nedir acaba kafam çok karışık adet olsam bu saate kadar çoktan sökülmüş olurdum sabah 9'da başlayıp bu saate kadar hala leke tarzı peçeteye silince geliyor sadece ve ağrımda çok çok az denecek kadar dayanamayacak kadar değil.

2 Cevap

0 oy
(39 puan)
Adetin duzensizmi oluyordu canm
(31 puan)
Evet polikistik over var çocuk tedavisine başladım doktorun verdiği ilaçlar ile iki aydır düzenli oluyordum ama bu ay biraz sapma oldu glukofen şeker ilacı kullanıyorum doktor vermişti acaba ondan mı dedim O da adet düzenleyici kilo vermem için vermişti doktor acaba gebe mi kaldın diye düşündüm 2 aydır çünkü düzenli oluyordum bu ay böyle olunca bilemedim.
-Reklam-
0 oy
(31 puan)
Bilgisi olan yok mu hanımlar  bı cevap verin lütfen
(168 puan)
Daha sonra test yaptın mı canım ümitendirmiyim ama belki yerleşme kanaması dır
(31 puan)
Yok bugün sabah oldu en son 2 gün önce yaptım negatif çıktı haftaya kan verecektim ama böyle oldu adetlerim düzensiz ama bı umut ilac falan kullanıyorum faydası oldu mu bilmiyorum

654,725 soru

3,441,701 cevap

4,275,705 yorum

184,975 üye

...