0 oy
186 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (73 puan)
kapalı
Kizlar sorum belki garip gelicek ama benim için çok önemli.Calisiyorum ve ikinci bir hamilelik geçiriyorum.3 yaşında aşırı hareketli olan bir oğlum var.Zor bir bebeklik geçirdik ve çevremden hiçbir destek görmedim.Bunda da muhtemelen öyle olucak.Hayatimi kolaylaştırıcı neler olabilir.kurutma makinem var robot supurgem dysn var başka ne olabilir bebekli bir anne için 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

0 oy
(159 puan)
Herşeyin var daha ne olsun bendeki makina vurunca çalışıyor hahaha
(2 puan)
Hahaha çok tatlısın ya :) Rabbım en güzellerini nasip etsin .
(159 puan)
Amin inşallah herkese
-Reklam-
0 oy
(20 puan)
Elektirikli salıncak al
0 oy
(855 puan)
Yani daha ne olabilir ki camlar için elektrikkli silici makineler var bu olabilir başkada yok herhlde 
0 oy
(251 puan)
Benimde ayni sekilde hiparaktif bi oglum var ve maalesef o saydiklarin yok dusun evimin zemini bile beton kalebodur bile yok tuvalette artik haline sukret bence 
0 oy
(822 puan)
Bi akrabanın da aynı yaşlarda hem hareketli hem yaramaz bi oğlu var. O dışarısı için önlü arkalı oturma yeri olan ikiz bebek arabası almayı düşünüyordu. Zaptı zor bi çocuk çünkü büyük olan.
0 oy
(5,785 puan)

benim icin en inemli sey benegin oyalanabilmesi beni on dk da olsa dinlendirebilmesi. bebegin dikkatini cekebilecek eglenecegi seyler tercih ettim. su mati  kendi kendine hareket eden bi anakucagi var dik duruyor ama bebek cirpindikca sallaniyor markasini unuttum ondan hoppala  . oyun halisini hic kaale almadi bile.ordekli oyuncak vardi ordekleri izlemeye bayiliyirdu o. ev ivin robot suourge el ayak zaten.?mutfakta diyetim icin salatalari yapip salata kurutucuda kurutup tuperver kocaman kaba koyardim kagit havlu serip suan hala o sekil yapiyorum zaten. bir hafta bozulmadan kaliyir.)et kavurup baton sekilde dondurdum halka halka kesip ister isistip ister isitmadan salatanin yaninda yerdim. kofte tavuk koftesi et koftesi vazgecilmez zaten.  konserve ton baligi tavuk buzlukta her daim hazir. bide bebise bakarken kizin kahvaltisi yemegi hazirlamak zor oluyor sling kurtarci. belime bagliyirdum bebek slingde iki elim bis utu de yaptim uyuttum da bebisi kiza yemek de yaptim. yemekleri isitirken cigu zaman ya emzirmeye daliyoruz yada alt degisimi falan yemek cok yaktim. mikrodalga olaydi iyi olurdu annemde vardi ama kansorejen dedi vermedi israrla annemde kullanmiyor kutulu duruyor terasta oysa:)

0 oy
(1,344 puan)
Bir bakici bul tamamdir herşey

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
15 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Defnedamla (152 puan) sordu
0 oy
1 cevap 73 göst.
2 Mart 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Razo (31 puan) sordu

654,401 soru

3,440,399 cevap

4,274,126 yorum

184,895 üye

...