0 oy
152 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (59 puan)
Merhaba 

30 haftalık ikizlere hamileyim. Reflüden dolayı su bile içemiyorum. Boğazım, yemek borum, midem hep yara gibi. İçtiğim su dahi her şey canımı yakıyo. Zaten midem ufaldı bu yüzden yemek dahi yemek istemiyorum artık. Sadece rennie ve gaviscon verdi doktor. Süt falan hiç bişey işe yaramıyo. Napıcam ben böyle. Ağlıyorum artık acıdan. Tavsiyesi olan var mı? 
Gebelik haftası 30

6 Cevap

+1 oy
(42 puan)
Soğuk süt iç çok faydası oluyor bende ogleyim meyveli süt içiyorum canım 
-Reklam-
+1 oy
(773 puan)
Benim ilk haftalar öyle olmuştu. Ne yesem reflüden dolayı midem ağzıma gelip bulanıyordu. Kırmızı elma iyi gelmişti. Onun dışında yiyebildiğim şeyler azdı tabi. Çoğu şeyden soğumuştum. İsterseniz bi deneyin elmayı. 
+1 oy
(483 puan)
Soğuk süt ve sakız beni kurtarmıştı
+1 oy
(355 puan)

Gaviscon bende asla işe yaramıyor du 

1 cocuk panocer mide ilacı verdi doktorum tereddüt etmiştim ama ictim özele gidiyordum 8 yıl önce 
2 çocukta sorun olmadı ama şuan 36 haftalik 3 ye hamileyim yine aynı şekilde şiddetli yanmam vardı aynı ilacı doktoruma söyledim aynı hastanede ama başka doktora gidiyorum oda iç dedi içiyorum çok rahatım asla yanmıyor bu ay devlet hastanesine gittim  sezaryenle ilgili bor sorunum vardı vaska doktor da görsün diye bu ilacı oda soyledi ben dedim zaten içiyorum adı panocer 40 mg doktora söyleyin yazar 
+1 oy
(97 puan)
Ayni durumdaydim neredeyse renine duo kullanıyordum bi yerden sonra o da kesmedi. Soğuk süt vs kısa süreliğine geçiriyordu hep. Doktoruma söyledim panto diye bir ilaç verdi günde bir kullan dedi. Ben günaşiri kullanmama rağmen resmwn hayatım düzene girdi. Doktorunuza danışarak altını çiziyorum doktorunuza danışın öyle kullanın. Sadece bir fikir. :)
(59 puan)
Famodin verdi bana ama ile yaramıyor. Yukarıda biri daha panocer yazmış. Galiba sizin dediğinizle aynı gruptan. Doktoruma soracağım. Dayanamıyorum artık. Yemek yiyemiyorum. Tşk ederim herkese.
0 oy
(453 puan)
Anam cok zor ölüyorum resmen

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
16 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zeynep10 (59 puan) sordu
0 oy
3 cevap 283 göst.

653,091 soru

3,435,639 cevap

4,268,978 yorum

184,576 üye

...