+4 oy
576 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
kapalı
Arkadaşlar allah aşkına ultrason sonucu atıp kız mı erkek mi diye sorulmasından gına geldi. Doktor tam görememiş, net biriey söyleyememiş bizim ne haddimize buraya atıp atıp duruyosunuz. Gerçekten gına geldi. Uygulamayı bu gidişle sileceğim. Bilgilendirme amacı dışına çıktı. Saçma sapan şeyler sorulup duruluyor. Yahu hiç mi okumanız araştırmanız yok? Abuk subuk şeyler soruluyor. Tıpla, bilimle alakaaı olmayan doktorun yorum yapmadığı şeyleri sormanın manası nedir? Lütfen biraz düşünün. Bu platformda anne olmayı bekleyen ama olamayan bir sürü insan var. Kusura bakmayın ama yaptığınz belli noktalarda çok ayıp. Görgüsüzlük gibi paylaşıyorsunuz bir de cinsiyet beğenmiyorsunuz. Oturup biraz şükredin gerçekten. Kusura bakmayın artık sinir geldi kendimi tutamıyorum. Saçma sapan bir hal aldı bu durum. Keşke şikayet butonu olsa da şikayet edebilsem bu durumları. Adminler de lütfen bunları okusun. Doktorların söyleyemediği bir şeyleri burda yorumlamak çok sakıncalı. İnsanların neler paylaştığına bir zahmet bakıverin biraz. 
Kapatılma nedeni: haklısın ama kapatmam lazım:)  Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

+3 oy
(58 puan)
Bir de şu gebelik testleri var. 2 seçenek var ya hamilesindir ya da değilsindir. 3.ihtimal yok. Çift çizgiymiş, silikmiş, kuruma çizgisiymiş bunlar hiç bir şey ifade etmiyor. Hidip kanı verirsin ya da gebelik testinin sonucunu beklersin. Mol gebeliği var, kimyasal gebeliği var, dış gebeliği var. Tretin sonucuna göre yorum yapıp durmayın insanlara. Ben kendimden biliyorum. Yıllarca bebek özlemi çektim. O testler o kadar can yakıcı ki. İnsanlara umut verip gereksiz yorum yapmayın. Öncelikli olan annenin ve bebeğin sağlığı. Gerisi boş. Cinsiyette aynı. Ya kız ya erkek. Başka seçenek yok. Sağlıklı olsun da azcık geç öğrenin. Yok karnımın şekli, yok ekşi yiyorum, yok bebek sağda duruyor valla okudukça şaşırıyorum gerçek mi sorular diye. 
-Reklam-
+1 oy
(345 puan)
Cok hakklısın..
(382 puan)
Katılıyorum
+1 oy
(325 puan)
Ağzın bal yesin kız :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 319 göst.
11 Şubat 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde VUSALE26 (64 puan) sordu
0 oy
3 cevap 345 göst.
19 Nisan 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Elmaz (6 puan) sordu
0 oy
0 cevap 396 göst.
30 Kasım 2023 Doğum kategorisinde Naz1& (205 puan) sordu
0 oy
1 cevap 331 göst.
1 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu

652,545 soru

3,433,459 cevap

4,266,568 yorum

184,423 üye

...