0 oy
425 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (74 puan)
Merhaba hanımlar erkek bebek doğum sancisi nasıl oluyor önceden çekiyorsun ve bele vuruyor diyorlar doğru mu acaba
Gebelik haftası 39+3

6 Cevap

+1 oy
(2,111 puan)
Erkek bebek sancisi ne demek? Ben iki erkek cocugu dogurdum ilk defa duydum bunu :) belde agriyo kasikta agriyo. Nereye baski varsa orasi sanciyor. Yani cinsiyetle pek alakali oldugunu sanmiyorum. Hepsi ayni kanaldan cikiyo.
(2,111 puan)
Seher hanim ne alaka iki erkek dogurdum ikisi de rahmime dogru sanci yapti. O kadar ki sancidan yuruyemedigim gunler oldu. Nerden cikacaksa agri orda olur. Bizde makattan cikarmiyoruz heralde tovbe ya. Genelleme yapamazsiniz sizde oyle diye.
(1,328 puan)
Ben sancı orda hissediyorum tabiki makattan çıkmıyor ama ağırlık ordan hissediyorum ben oğlumda o kadar rahat bir doğum yaptım ki resmen kosabilecek kadar rahattım ama kızımda gerçekten büyük bir iskenceydi yani
(2,111 puan)
Tamamda oyledir denmez. Ben iki erkek cocugumda da oyle bi baski hissetmedim. Herkesin agri yeri farklidir bu cinsiyete baglanamaz.
(5,736 puan)
bende hem kiz hem erkek dogurdum ikisinde de bir gram agri sizi sanci manci kusma aserme halsizlik hicbisey olmadi sapasaglam tas gibiydim masallh. 40 hafta oldu dr alalim hadi dedi. dr almasanuc bes hafta daha dururdu zaar :)
(1,328 puan)
kız maşallah söyle nazara gelecen bak
-Reklam-
0 oy
(45 puan)
Erkek annesi ve ilk gebeliği olan biri olarak bu sorunun cevabını merak ediyorum bir köşede bekliyorum 

Benim sadece göğüs altında çok ağrım var bide alt bölgemde çok hissediyorum 36 haftalık olduk bizde 
0 oy
(5 puan)

Yani erkek bebek kız bebek sancısı diye fark varmı bilmem ama eskiler hep dediği bi söz duymuştum kız gebelikte sancı daha sık daha ağır sancılı erkek gebelikte sancı daha seyrek daha aralıklı oluyormuş.

Anlatamamış olabilirim:)özetle kız bebek sancısı erkek bebeğe göre dayanılmaz şekilde zor oluyormuş.

(1,328 puan)
Cok doğru ben kızda çok zorlandım ama erkek de sancım kolaydı ama ilk doğum la alakalı olabilir onu kesin diyemem
0 oy
(58 puan)
Yahu bebeğin cinsiyetinin sancı ile ne alakası var allah aşkına. Her şeyi neden cinsiyete bağlıyorsunuz ki? Tıpta, bilimde böyle bir şey yok. Lütfen arkadaşlar böyle saçma sapan şeylere inanmayın lütfen.
0 oy
(135 puan)
Cnm bn iki kız bir erkek çocuk doğurdum 4 cude kız ama ilk gebelikte sancı acısı bilmedigimden gelen her sancıyla ağlayıp zirladim kendimi doğum için yordum ikincisi erkekti her sancida içime attım doğum için enerji topladım ama masada mahvetti bir işe yaramayan ebeler üçüncü doğumum kızdı devlette doğurdum aynı şekilde her sancıda comeldim içime attım doğumda kendi işini bilen ebeler öyle ustalıkla dogurttular ki anlatamam sancı sancidir bence önemli olan senin onu nasıl karsilaman içine at yastık ısır çömel ama bağırıp çağırıp yorma kendini enerjini doğuma sakla
0 oy
(16 puan)
Ilk dogumum kizimdi sanci gerckten belden one yayiliyordusuyum geldikten sonra sıklasmisti ikinci dogumum oglum ben oglumda sancimin dogum sancisi oldugunu ayirt edemedim ikinci dogumum olmasina ragmen su ve nişanda gelmemisti gece surekli dolanmistim evde ve gaz sancisi gibidi sabaha kadar habire tuvalete gidiyordum asla dogum sancisi gibi degldi sabah sıklasnca doktora gittigmde 40.dk da oglum dogdu gitmesem evde dogckmis suyumda dogm esnasnda geldi tabi kisiye gore degisir ama bence iki cinsiyette de sanci sekli farklidi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 256 göst.
31 Mayıs 2021 Doğum kategorisinde Svm12345 (79 puan) sordu
0 oy
5 cevap 719 göst.
27 Haziran 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Busis (119 puan) sordu
0 oy
0 cevap 67 göst.
27 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Deysi (152 puan) sordu
0 oy
1 cevap 90 göst.
26 Nisan 2023 Doğum kategorisinde Esra dalgic (35 puan) sordu

652,838 soru

3,434,552 cevap

4,267,820 yorum

184,499 üye

...