0 oy
116 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Merhaba hanımlar dün pembe bir lekelenme geldi birkez çok az geldi oda birdaha da gelmedi progesteron verdi.kullananlar var mı zararı olur mu bilgisi olan aydınlatabilir mı? Her hamilelik de kullanılır mı?
Gebelik haftası 6+4

4 Cevap

0 oy
(25 puan)
Hiç bir zararı olmaz çoğu gebe kullanıyor bende kanamam olmamasına rağmen ilk 3 ay kullandım sabah akşam tedbir amaçlı 
(6 puan)
Çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla kullanabilirim ozaman❤️
-Reklam-
0 oy
(101 puan)
Cnm bnm kesenin yukarısında kanama alanım var progestan hem fitil hm kalçadan iğne olarak kullanıyorum düşük riski için veriliyor ama mutlaka su haftalarda dinlen iş yapma
(6 puan)
Öyle yapıyorum canım dünden beri ayağa kalkmadim doğru düzgün birkaç gün bu şekilde yapacağım
0 oy
(364 puan)
Brnde sabah akşam kullanıyorum canım zararı olmaz faydsdı olur allahın izniyle kullan 
(6 puan)
İnşallah canım sağol
0 oy
(208 puan)
Yok ne zararı olacak zaten düşük önleyici olarak kullanılıyor.Gecmis olsun sağlıkla kavuş yavruna.
(6 puan)
Amin inşallah teşekkür ederim
(7 puan)
Ne kadar rahat konuşuyorsunuz. Progestan yurt dışında yasaklanan bir ilaç. Bebek dusecekse her türlü düşer tutunacaksa da hiç bir şey yapmasanız da tutunur. Hiç de içiniz rahat olmasın kullanırken. Bebeğe kademeli zamanda zararları var. Araştırmadan emin olmadan insanlara akıl vermek çok cüretkar.
(6 puan)
Aaa bilgim yoktu inanın doktor verince netten falan çok araştırdım çok fazla kullanan yorumları okudum birde buraya yazdım işte.İlk defa kullandım dün akşam verdi doktor.Hareket etmeyin 1 hafta 10 gün bunuda kullanın tedbirimizi alalım her ihtimale karşı dedi bana.Tesekkur ederim yorumunuz için
(208 puan)
Ben 5. Ye hamileyim hepsinde düşük riski yaşadım 3 ü erken doğum o hapı hepsinde kullandım hiç bir yan etki görmedim çocuklarıma zararinida doktor gerek görmese neden versin sizin caniniza yada çocuğun canına kastimi var acaba ben insanları yanlış yonlerdirmiyorum düşük önleyici olarak kullanıyor.Nerdeyse tüm düşük riski olanlar kullanıyor zararı olsa şimdiye piyasadan kalkardı zannımca.
(7 puan)
Siz ne zannediyorsunuz sağlık sistemi sağlığımızı mi düşünüyor sizce ? Biraz farklı taraktan araştırma yapmanızı öneririm. Bebeklikten çocukluğa  40 doza çıkmış aşılar hamile kadınlara vurulan aşılar 6 aylık anne karnında ölen bebekler daha neler neler. Eskiden böyle gereksiz zehirli aşılar yoktu ne otizm vardı ne bişey ne değişti de kadınlar da çocuklarda bu kadar sağlıksız oldu. En basitinden korona aşısı diye herkesi zehirlediler içinde ne olduğu belirsiz sıvıları herkese zerk ettiler sonra kalp krizi geçiren gecirene pıhti atan atana. Bu da sağlık bakanlığına bakıyor bu çocuk aşıları da. Sağlık sisteminin sağlığımızı düşündüğü falan yok. Zaman çok değişti. Lütfen araştırın araştırın araştırın..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
0 oy
1 cevap 237 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 137 göst.

653,943 soru

3,438,814 cevap

4,272,306 yorum

184,780 üye

...