0 oy
473 göst.
Doğum kategorisinde (58 puan)

Merhaba hanımlar doğumu ailesinin yanında yapan varmı rahat ediliyormu ben ist ailem erzurumda ve 2 yaşında oğlumda var yanımıza gel diyorlar böyle durum yaşayan varmı 

7 Cevap

0 oy
(685 puan)

İstanbula gelin gittim ailem yalovada.. yalovada tanıdık doktor var hamile olduğumu öğrenince ben yalovada doğum yapcam dedim ve hamileliğim boyunca yalovadayım 18 gün oldu doğum yapalı.. bu sğre içinde eşimle başka problemler de çıınca boşanma kararı aldık.. ve artık komple ailemin yanındayım ama  gayet memnunum :) hamileliğim baya sıkıntılı geçti 6 ay full yatmak zorunda kaldım.. istanbulda olsaydım orda bana kimse bakmazdı kaynanamlar falan bi tas çorba yapıp getirmezdi ı yüzden iyi ki ailemin yanındayım..

(685 puan)
Nerde rahatsan orda olmak daha iyi tabi ki ben de ailemin evindr daha rahatım :)
(58 puan)
Alllah yardımcın olsun canm bende mecbur gidicem galiba
(685 puan)
Sağol canım valla nerde huzurlu olcaksan orda ol canım
(1,625 puan)
Haydee üzüldüm yav zor olmalı gecmıs olsun canım. :(
(685 puan)
Teşekkür ederim.. elbette zor ama oğlumla bu durumun da üstesinden gelicez.. o çok şükür ki çok güçlü bi bebek.. ben de onun sayesinde güçlüyüm..
-Reklam-
0 oy
(873 puan)

Canim bende ailemin yaninda yapicam dogumu. 29.haftamdayim 33.haftamda gidicem suan calisiyorum ogretmenim.Dogumdan sonrada iznim ve yaz tatiliyle beraber 6 ay ailemin yaninda olucam. Tabi sadece kendi ailemin degil kaynanamlarada gidicem yarisini orda yarisinida orda geciricem 6 ayin. Evim agri patnosta ilcede cok uzak ve sartlar hastaneler falan kotu mecbur gidicez ama hic gitmek istemiyorum kendi evimde olmak istiyorum. Esimde suan calismiyor beraber gidecegiz 6 ay evimizden uzakta olacagiz insallah sorun yasamayiz.tabiki kendi evin gibisi yok rahatlik anlaminda.

(58 puan)
6 ayda çok uzun ya  kalamam okadar en fazla 3 ay kalıcam galiba Allah yarfımcın olsun seninde canm
(1,625 puan)
Eşinizle beraberse bu sürecte pek etkılenmezsınız aıleler doya soya sever bebegınızı.Ele geldıgınde de alır donersınız hayırla gelsın bebısınız.
(873 puan)
Evet esimle gidecegiz Allahtan okullar acilinca gelecegiz en sonda agustosta oglusumuzla tatile gidecegiz otele guzel bir dönüş yapacagiz insallah :)
(873 puan)
Aynen uzun canim ama sakin olursak mutlu olursak herseyi kafaya takmazsak guzel olur hersey
0 oy
(170 puan)

Kaynanamda kaliyorum ben :D 1.5 yasinda oğlum var mecburum ama rahat değilim .  Kırkımı kendim atlatmıştım ilk dogumumda. Eşim annesiyle tartışıp toplanıp evimize getirmişti. Biraz sıkıntılı bi kadın şimdide zor duruyoruz sayılır.. 

0 oy
(115 puan)

Tabiki en rahat aile yanında olur çünkü nazın herşeyin bi tek annene geçiyo kayınvalidemle bir yaşıyorum mesela az bi sıkıntım olsa o benden önce hasta oluyo o yüzden annemi çağırdım yanıma martta ben eşimle temelli taşıncam ailemin yanına :) en güzeli sabretmek 

(58 puan)
İllaki kendi ailem daha rahat olur kurban bayramı olduğu için çok kalabalık olacak grlen giden felan rahat edemem dye düşünüyorum eşimden 3 ay ayrı kalcam oda etken... Allah yardımcımız olsun kolaylık versin sanada
(58 puan)
Aaİllaki kendi ailem daha rahat olur kurban bayramı olduğu için çok kalabalık olacak grlen giden felan rahat edemem dye düşünüyorum eşimden 3 ay ayrı kalcam oda etken... Allah yardımcımız olsun kolaylık versin sanada
0 oy
(443 puan)

Çok şanslısın  canm bnim ailem bnmle konuşmuyor hamile olduğumu dahi bilmiyorlardir. Bn konusmya  çalıştım  kapılarına  dahi gittim ise yaramadı simdide gurbetteyim yalnız  kendim başaracağım 

(873 puan)
Allah yardimcin olsun canim kac haftalik hamilesin
(443 puan)
17+1 Cnm sen
(873 puan)
Bizde 28+1 olduk
(443 puan)
MasaAllah cinsiyet nedir bizimki belirsiz
(873 puan)
Erkek benim 12 13 haftada soylemisti doktorum canim.ama guvenememistim tabi sonrada hep erkek dedi
0 oy
(432 puan)

Bn de ailemin yanında yapmayı düşünüyorum kayınvalidenin yanında rahat edemem ilk doğumum olacak birde annemlerle eşimin ailesi de ayni yerdeler zaten evler karşı karşıya:)

(58 puan)
Ohh ne güzel çiftte avantaj senin için
(432 puan)
Aynen öyle valla annemlerde olsam bile bir hafta kalıp evime dönmek istiyorum ben sonuçta evimize yeni biri katılıyo düzenimizi kurmak istiyorum o sekilde:)
0 oy
(1,625 puan)

Bu erzurumlular pek rahat yav rahatlarını bırakıp gelmıyorlar :) gidebiliyosan git ama bebegın evıne alısması için evınde olmanı önerirdim ben.Annenlerden gelebılen yokmu hiç bi şekilde? 

(58 puan)
Canım doğum kurban bayramı arefesi istanbulda kimsem de yok buraya gel diyorlar bende evimde olmak istiyorum eşim burada kalacak ayrı 3 ay geçmez
(1,625 puan)
Hee sende yazın doguracaklardansın o zaman tam ne zaman doğum yapcan.Benım eltıde istanbuldaydı erzurumda kayınvalıdeler gidemeyecekleri için cagırdılar gitti orda dogurdu. 4 ay felan kaldı ha su avantajın olur yanında tecrubelı bırılerı olur.Tek kalmazsın.en iyisini sen bılırsın ama ben gitmezdım sanırım eşimden o kadar ayrı kalmazdım.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,161 göst.
23 Mart 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sahinsibel (1 puan) sordu
0 oy
31 cevap 1,744 göst.
0 oy
5 cevap 436 göst.
0 oy
2 cevap 291 göst.
20 Ağustos 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde esraabal (107 puan) sordu

651,163 soru

3,427,897 cevap

4,260,478 yorum

184,043 üye

...