0 oy
123 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (2 puan)
Merhaba Hanımlar,

36+4 haftalik gebeyim ama artık bebek hareketleri iyice azaldı sade yemek yedikten sonra ya da açken hissediyorum. Eskisi gibi çok hareket etmiyor. Ya da ben çok takmaya başladım. Normal midir?
Gebelik haftası 36

1 cevap

0 oy
(214 puan)
Şuan 37+4 deyiz geçen hafta  bir gece hiç hareket etmiyor diye soluğu hastanede aldık. Ama doktorum bebeğimin kanala yerleştiği için hareketleri eskisi gibi fazla olmayabilir yeri iyice daraldı ve büyüdü dedi korkma hiç hareket etmezse korkarız dedi. 40 hafta dolmadan gelir haylice aşağıda diyor doktorum bekliyoruz ve gerçektende baya azaldı hareketleri. Belki sizinkide öyle olabilir aşağı indiyse vs... Sağlıkla kucağınıza alın inşallah... 
(2 puan)
Canim benimde 34 haftada girdi kanala ve en fazla 39 haftaya kadar bekleyebiliriz dediler bende çünkü seker var
(214 puan)
(Mrvgul) ben 33-34 de gittiğimde çoktan yerleşmiş kanala demisti karnımın hafif küçüldüğünu  ve aşağı indiğini anlamıştım ben. Ondan sonra haftalık kontrole gitmeye başladım nst vs her seferinde açıklık var mı diye bakıyor doktorum ama henüz bişey yok bugün 37+5 olduk ne gelen var ne giden :)) 40 i doldurmaz derken hiç gelmez oldu sanırım :) ama yalancı sancılar inceden regl ağrısı gibi agrilar bebeğimde kasılma.kendini toplama gibi şeyler bayagidir var ve bu iyi biseymis doktorum öyle dedi doğuma.hazirlik dedi sizdede oluyor mu bunlar ?
(2 puan)
Tabiki oluyor olmaz mi özellikle her gece o ağrıyı yaşıyoruz sonra küçük hanım halay,çekiyor ama dediğin gibi gelen giden yok:)
(214 puan)
Ayy evet bide özellikle gece oluyor bende diyorum ki herhalde ben gece doğurucam sürekli geceleri başlıyor sancılar yanlız değilmişim:)
(2 puan)
Yalnız değilsin bende hep gece sancilaniyorum ama o hareketleri de çok seviyorum
-Reklam-

651,871 soru

3,430,608 cevap

4,263,241 yorum

184,240 üye

...