0 oy
62 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Merhaba tecrübe etmiş arkadaşlara bir sorum olacak bir kaç gündür stresli geçiyordu benim için bu haftaya kadar hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah pembe lekelenme gördüm şuanda devam eden bir şey yok ama endişelenmeliyim? Doktora gitmem gerekiyor mu ?
Gebelik haftası 21+2

3 Cevap

0 oy
(534 puan)
Tabikide doktora görünmelisin cnm yani hirbirsey olmasa bile içini rahatlatman gerekli yani en azından bn öyle yapardım 
-Reklam-
0 oy
(7 puan)
Ben bu konularda çok panik bir insanım ben olsam hiç beklemeden giderim hastaneye sonuçta kaç haftaya kadar gelinmiş Allah korusun stres sinir derken erken doğum olsa ne olacak bence gitmelisin 
0 oy
(959 puan)
Biraz korkutucu olacak ama tecrübe edindiğim için yazıyorum ayni şeyi yaşayacaksın demek değil bu . İlk gebeligimde 19+5 de minik pembe bi leke gördüm ebeyi aradım ilişkiden kaynaklı olabilir dedi ertesi günde olursa dr a git dedi ertesi günde leke gördüm ve hemen sabah acile gittik sonra bebegimizin doğmaya çalıştığını öğrendik. 

2. gebeligimde de adet oluyorum sanıyordum öyle kanamam vardı uzun sürünce gittim niye uzadı diye meğer hamileymişim rahim içi kanama alanı oluşmuş o yüzden hep kanamalı bi hamilelik sonucu sağlıkla çocuğumu kucağıma aldım. 

Yani bazen minik bi leke kötü sonuç bazen çok çok kanama normal olabiliyor . Doktor kontrolü çok önemli . Muhakkak git .
(1 puan)
Çok teşekkür ederim bu tecrübeniz sizin için çok zor olmuştur eminim gelmiş geçmiş olsun. Benimle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim yolumu aydınlattınız. Allah bir daha göstermesin böyle şeyler.
(959 puan)
Amin kimseye göstermesin inşallah.
0 oy
(200 puan)
Doktora git için rahatlasın

İlgili sorular

651,902 soru

3,430,723 cevap

4,263,350 yorum

184,250 üye

...