0 oy
60 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (560 puan)
Merhaba hanımlar. Ben Kahramanmaraş ta yaşıyorum ve hastane olarak devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Şuan 22+1 deyim. Acaba aranızda kadın doğum Hastanesi'nde normal ya da sezeryan doğum yapan var mı? Tecrübeleri neler. Doktordan çok memnunum İslim hanıma gidiyorum. Ama doğum anında ebelerin vs. Davranışı nasıl. Merak ediyorum.
Gebelik haftası 22+1

2 Cevap

0 oy
(197 puan)
Merhaba canm ben 2 buçuk sene önce oğlumu Kahramanmaraş kadın doğum Hastanesi'nde doğurdum normal doğum yaptım doktorum da islim Özbeydi iyi doktordu kontrollerimde ilgilenirdi ama doğum konusuna gelince ebeler dehşet pislikler acimazsizlar ben 2 cm açıklıkla gitmiştim kendi sancımlami açıklık oldu suni mi verdiler bilmiyorum söylemediler de çok kötüydü yani öyle böyle derken oğlumu doğurdum sağ sağlim alttan dikişim vardı uyusturmadan dikmeye çalışıyordu ebe ben bağırıyorum dayanamıyorum felan derken islim hanım nöbetçiydi o gece bayıltıp diksinler dedi yani genel anestezi aldım ameliyathane yavrumu 2 saat sonra emzirebilmistim anesteziyi atman lazim dediler serum yemiştim ben memnun kalmadım kesinlikle sana da tavsiye etmem canm şuan 27 haftalık gebeyim ve İstanbul'da yaşıyorum inşallah iyi ebelere denk gelirim Hayırlısıyla alırız yavrumuzu kucağımıza Uzun oldu hakkınızi helal edin :))
(560 puan)
Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. İlk bebeğimi özelde doğurdum. Ama şuan o gittiğim hastane maalesef yıkıldı. O zaman ki doktorum ve çok iyiydi hala duruyor ama çalıştığı hastane uzak kalıyor biraz. Hakkım varsa helal olsun, sizde helal edin. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
(197 puan)
Rica ederim helal olsun canm inşallah.
-Reklam-
0 oy
(62 puan)
Benim kardeşim 11 yıl önce doğum yaptı orda ebeler her lafı saymış doğum yaparken yanınızda dişli biri olsun en azından lafların altında kalmayin

651,773 soru

3,430,302 cevap

4,262,953 yorum

184,217 üye

...