0 oy
313 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
Bugün hastaneye gittim çatı muayenesi oldum doğum görünmüyor cinsel ilişki tavsiye ediliyor diye ayıptır söylemesi onu da uyguluyorum daha neler neler merak ettiğim çatı muayenesinden sonra ilişkiye girilir mi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Gebelik haftası 39+1

6 Cevap

0 oy
(11,319 puan)
girilir niye girilmesin ki
-Reklam-
0 oy
(118 puan)
Çatı muayenesinden sonra ilişkiye girilir, nişan geldikten sonra girilmiyor.. 
0 oy
(122 puan)
Çatı muayenesi nasıl peki acıyor mu benim de ilk hamileliğim korkuyorum biraz 
(11 puan)
Bende ilk defa yaşadım bugün acısı yok ama idrarın olmaması gerekiyormuş ve kendini rahat bırakman gerekiyor kasmayacaksın
0 oy
(215 puan)
Girebilirsiniz tabii. Nişaniniz suyunuz gelmediği sürece cinsel hayatınıza devam edin diyor benim doktorum. İlişkinin doğumu başlatmaya ve doğumun kolay olmasına yardımcı olduğunu söylüyor doktorlar. 
(11 puan)
Çok teşekkür ederim hepsini denicem artık gelsin istiyoruz çok heyecanlıyım yavrumu görmek istiyorum merak ediyorum çok güzel bir duyguymuş anlatamıyorum bile çok güzel çok:) :)
(215 puan)
Sizi çok iyi anlıyorum:) bizde aynıyız bebeğim aşağıda kanalda her an doğabilir gözüyle bakıyor dotkorum çok beklemez dedi heyecan korku karışık bir ruh hali var :) sağ salim gelsinler inşallah iyi bekledik kavuşalim artık dimi :)
(11 puan)
Tabikii:)) doktorunuz size her an gelebilir demiş benimki daha görünmüyor doğum dedi biraz üzüldüm tabi
(215 puan)
Bende ilk dediginde korkmuştum 35 deydik sanırım baya aşağıda 40 i beklemez bu bebiş dedi ben korktum erken olursa gelişmeden doğarsa kuvez vs diye aklımdan birsürü senaryo geçti açıkçası ama şükür şuan 37+ lara geldik artık korkmuyorum gelişimi tamamlandi kilosu vs herşeyi iyi dedi bendeki korkuda doğum korkusu birazcık.. :) artık gelsin istiyoruz bizde kavuşmak kucağımiza almak istiyoruz biran önce....   çevremiz bizden daha sabırsız zaten hadi doğur artikcilarla dolu etrafimiz :)
(11 puan)
Doğumdan korkmayın bence bebeğimizi kucağımıza alıcaz sadece buna odaklanın bir günlük acı gerisi muhteşem bir duygu böyle düşününce çok daha hazır oluyorsun kendine ve bebeğine güven:)) inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza :))
0 oy
(195 puan)

Girilir neden girilmesinki bende 39 3de gitmiştim acile sancım vardı hafifden çatı muayenesi yapıldı eve geldigimde kanlı akıntı oldu az az devamlı sabah 5 de suyum geldi  aldım kucagima oğlumu hastane odasından selamlar rabbim tek avazda kurtarsin:)

(11 puan)
Kasıklarım ağrıyor muayeneden sonra ama kanama olmadı inşallah doğum olur bu aralar Allah analı babalı büyütsün inşallah  çok teşekkür ederim
(195 puan)
Çatı muayenelerinde hep nişanim geldi ertesi gün doğurdum oyuzden iyi değil galiba muayene:)inşallah olur sizde kurtulun bebişde:)@?8! Hepimizin ki rabbim analı babalı büyütsün insallah
(11 puan)
Amin inşallah:)) 39+1 deyim artık doğabilir muayenenin bir sakıncası olmaz herhalde bu haftada
0 oy
(60 puan)
Kız yavaş fazla  sallamayın alt katta uyuyan vardır

652,634 soru

3,433,763 cevap

4,266,946 yorum

184,441 üye

...