+1 oy
181 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (261 puan)
Sorum yukarda bacilarim

5 Cevap

+1 oy
(8 puan)
En iyisini yapmışsın akıllı kadınsin
-Reklam-
+1 oy
(987 puan)
Helal olsun içeriğine bakmayı akıl etmiş olman süper. Hiç birşey olmaz canım anca insanları korkutuyolar. Başka amliyatlarda neden yapılmıyo da doğumda yapılıyo aklı olan bunu düşünür en basitinden.
+1 oy
(4,622 puan)
Hamileyken prospektüsünü okumadan ilk dozu yaptırmıştım, ikinci doz için çağrıldığımda yaptırmayacağımı söyledim. Prof. Dr. Alişan Yıldıray'ın hamile kadınlara aşı yapılmaması gerektiği ve yan etkilerinden bahsettiği makalesi bana bu konuda yol gösterici oldu. Aşı karşıtı değilim ama hamileyken aşı yapılmasına ve ilaç kullanılmasına pozitif bakmıyorum. 
0 oy
(68 puan)
Asil yaptirsan kötü olurdu 
0 oy
(1,201 puan)
İlk gebeligimde vuruldum hiç bişey olmadı ikinci gebeliğim de vurulmadim bir ay önce sezeryanla doğum yaptım fakat sağlık ocağı kontrol ebe den azar işittim çok çok önemli olduğunu söyledi benim tetonoz aşımin 3.5 sene önce ilk çocuğumda geçerliligi devam ediyormuş önlem aliyolar işte aletler dezenfekte olmadığı olabilir yada paslı bilmem neli gibi içeriğini bilmiyorum bakmadım ama dediğim gibi bir ay önce doğum yaptım şuan için bir sorun yok olur mu olmaz mı bilemiyorum kimsenin günahına girmekte istemem böyle şeyler annelere kalmış bende olmaz başkasına bişey olur bunun sorumluluguna girmek istemem sadece kendi gebeliklerimi anlattım Allah kucağına almayı nasıl etsin ❤️ 

İlgili bir soru bulunamadı

651,991 soru

3,431,162 cevap

4,263,900 yorum

184,276 üye

...