0 oy
424 göst.
Doğum kategorisinde (62 puan)
Kızlar saat 12.30da suyum geldi sancim yok hastaneye geldik nst temiz ama suyum sürekli gidiyor sadece yatış yaptılar normalde sezaryen olacaktım pazartesi şimdi sezaryenle de almıyorlar kimse bir şey de demiyor çok stres yaptım normal doğumdan çok korkuyorum

7 Cevap

0 oy
(152 puan)
Hayırlıca kurtulursun inşallah canım.Her zaman gittiğin hastane dr değil mi ?
(62 puan)
Amin inşallah devlet hastanesine gidiyorum  normalde gittiğim doktor da bugün nöbetçi değilmiş
(152 puan)
Aksi gibi haftasonu denk gelmiş canım.Ama kendini korkutma acil bişey olsa seni nöbetçi dr sezeryana alır.
(62 puan)
İlk olunca çok korkuyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun
-Reklam-
0 oy
(118 puan)
Canım suyun geldiyse sancıların da gelir yavaş yavaş, sıkıntı yapma, Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizi 
0 oy
(255 puan)
Çok geçmiş olsun. Öncelikle sakin olmaya çalış çünkü senin stresin bebegi de strese sokar. Yürüyüş yapmana izin veriyorlarsa yürü bol bol inşirah suresi oku ve derin nefesler alarak sancinin gelmesini bekle. Devlet Hastanesi'nde kimse risk almaz merak etme. Benim ilk oglumda da 8 cm açıklık vardı ama sancım yoktu suyum da gelmemişti. Ebeler gidip odalarında yatmıştı. Ben nst de bekledim dakikalarca. En son bağırdım hiç ilgilenmiyorsunuz diye. Ebe gelip biz senin sancım gelsin diye bekliyoruz merak etme bebeğini de seni de düşünüyoruz demişti. İki saat bekledim yürüdüm oturup kalktım baktılar sancım gelmiyor ondan sonra suni verdiler. Yani tedirgin olma suyun geldiyse sancinda gelecektir onu bekliyorlardir. 
0 oy
(49 puan)
Merak ettim.naptiniz ? 
(62 puan)
Hanımlar herkese çok teşekkür ediyorum beklediler baya açılma olmasını ama sonra bebegin kalp atışları zayiflayinca acil sezeryene aldılar bebeğim doğdu gayet sağlıklı benimde ağrılarım var doğal olarak ama toparlanmaya çalışıyorum  :)
0 oy
(762 puan)
Korkma canım normal doğum zor değil o kadar. Bisürü kemiğin aynı anda kırılıyormuş gibi ya da seni ikiye ayırıyorlarmış gibi falan değil yani. Bazı yerlerde öyle anlatılıyorya:) Ben normal doğum yapmıştım. İnşallah senin de benimki gibi geçer. Vaktin varsa sancı anında nefes alma teknikleri ve son andaki ıkınma nasıl olmalı ona bak internetten. 
0 oy
(55 puan)
Korkma benimde iki gebelikde aynı oldu suyum geldi suni sancıyla doğum yaptım sakın olmaya çalış  normal doğum çok güzel azıcık zorlanır sonrası rahat edersin Allah bir sancı da kurtarsın inşallah 
0 oy
(598 puan)
Benimde sancısız suyum gelmişti, suni sancı verdiler kendi sancılarım başladı sonra sabah 6bucukta gittim öğlen 13.30 da yavrumu kucağıma aldım. Normal doğumdan korkma Allah'ın izniyle bu zamana kadar kimler kimler normal doğum yapmış. Ne imkansızlıklarda yapmışlar hemde. İçini ferah tut. Zaten riske atmıyorlar bebeği bir aksilik hissederlerse sezeryana alırlar hemen. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 430 göst.
30 Mayıs 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mavi09 (694 puan) sordu
0 oy
2 cevap 156 göst.
23 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ddm akb (411 puan) sordu
0 oy
13 cevap 349 göst.
0 oy
6 cevap 176 göst.
18 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fatmaac (66 puan) sordu

652,408 soru

3,432,923 cevap

4,265,930 yorum

184,393 üye

...