0 oy
81 göst.
Doğum kategorisinde (8 puan)
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 39.4 günlük gebeyim doğum yakın maddi durum olmadığı için şehir hastanesine doguma gideceğim Gaziantep şehir hastanesinde doğum yapan varmı varsa bana bilgi verebilir misiniz 
Gebelik haftası 39+4

4 Cevap

0 oy
(34 puan)
Cnm maddi durumum var ama ben devlette yapmayı dusunuyorum yani devlet diye korkmayın hemen bı doğum özelde bı doğum devlette yaptım inanın bana göre devlette daha çok ilgi gösterildi sancı çekerken falan yani tabi vardır bazi ilgisiz ebeler ama kafanıza onu takmayin iyi düşünün iyi olsun sağlıkla alın kucaginiza inşallah.
(8 puan)
Teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(184 puan)
Bende aynı durumdayım ilki özeldi şimdi şehir hastanesine gidiyorum benimki daha 20 haftalık. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 

Orda doğum yaparsan buraya da yaz bize bilgi olsun
(8 puan)
Ben kesin orda yapacağım zaten kendi sancımı bekliyorum yoksa 39+4 günlük gebeyim pazartesi dogum olur büyük bir ihtimalle ama buraya yazarım dogum olduktan sonra korkularım varmı var ama rabbim yardımcımız olsun inşallah.
0 oy
(2 puan)
Şehir hastanesi pek tafsiye etmiyorlar bende doğumda sezaryan olucam inşallah 

Allahin izniyle 
0 oy
(2 puan)
Şehir hastanesi pek tafsiye etmiyorlar bende doğumda sezaryan olucam inşallah  Allahin izniyle
(8 puan)
Tavsiye etmiyenler parası vardır özele gidiyorlar ama benim durumum yok benimde durumum olsa bende özele giderim sonuçta herkesin bir canı var

653,066 soru

3,435,548 cevap

4,268,908 yorum

184,570 üye

...