0 oy
231 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (19 puan)
Selam kizlar 29 haftalık hamileyim karnimin altında sanki kalp atiyor gibi his oluyor bebeyin tekmeleri acaba
Gebelik haftası 29

2 Cevap

0 oy
(151 puan)
Hıçkırıyordu canim ondan oyle dir
-Reklam-
0 oy
(215 puan)
Hickiriklarini hissediyorsunuz :) 28 den beri bendede var şuan 36+5 iz ve hala var. Haftanın büyüdükçe daha da belirgin olucak ve çok güzel bişey :) sağlıkla kucağıniza alın inşallah. 
(215 puan)
Bu haftalardan sonra baya yerleşmiş olur bbeginiz baya büyüdü pek değişmez pozisyonu artkk anlarsınız elelri ayaklari hep aynı yerde hissedersiniz kafası falan pek dönemez artık ultrasonda doktorunuzda söyler zaten. Hıçkırık ritimleri onlar bı geliyor bazen sayıyorum 5-10 kez hickiriyor :) seslere tepki vermeye basliycak bı sure sonra bebeğiniz seslenince yada elinizle minik minik bastirinca oda içerden bastiricak :)
(253 puan)
Ayy bende de aynı anlattığımız şekilde canım :)
(215 puan)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) öyle güzle şeyler ki hafta büyüdükçe yeni şeyler ekleniyor. Ben konuşuyorum oğlumla tepkiler veriyor bana :)  bazen öyle bı dayiyorki ayaklarını nefesim kesiliyor canım çok acıyor bende dışardan minik minik bastırıyorum çekiyor sonra :) doğumu bekliyorum bunlar bitecek diye üzülüyorum bazen ord aguvende karnimda dursa keşke hep benle diyorum ama kavuşmak için sabırsızlanıyoruz bı yandanda gelsin kucağımıza alalım diye, ama  hamileliğin zorluklarıda eklenince bitsin ve hemen gelsin diyorum sonra da :) haftaniz ilerledikce doğum pozisyonu alıyorlar buna bağlı olarak bazen vajinada vs çok baskı oluyor yerlesmeye çalışıyorlar :) o baskıyla ben bir kaç kere doguruyorum ben dediğim oldu :)
(253 puan)
Evet ya çok güzel hisler heycanlar bazen hemen zaman geçti diye üzülüyorum ama sağ salim kucağıma alayım diye gün sayıyorum heycanla :) rabbim isteyen dileyen herkese yasatsin insallahh :)
(19 puan)
Amin inşallah cümləmize hamilələr sağ salim qucağımiza alalim

652,403 soru

3,432,901 cevap

4,265,900 yorum

184,390 üye

...