0 oy
131 göst.
Doğum kategorisinde (1 puan)
Kızlar eşim uzun yol şoförü 19gun önce birlikte olduk ama geri çekilmeyle korunuyoruz. Ama iki gündür akşamları midem aşırı bulanıyor. Kasık ağrım da var yürürken kasığım ağrı var bugün yarın adet olacağım yüzümde sivilce çıkıyor hiç hamile kalmak istemiyorum 19gun içinde hamilelik belli olur mu? Çok korkuyorum kızlar hamile kalırsam doguramam psikolojik olarak alt üst durumdayım. 

3 Cevap

+2 oy
(1,942 puan)
Hamile kalırsam doğuramam? Hamileyseniz bu bebek ömür boyunca içinizde kalacak değil, bir şekilde çıkacak. Ya doğuracaksınız, ya da sağlam bir şekilde korunacaksınız. Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını daha lisede başladılar bize anlatmaya. Kürtaj seçeneğini hiç konuşmuyorum bile. Sırf bebek istemiyorsunuz diye bir canı üstelik kendi evladınızı öldürecek değilsinizdir. Zira korunmak, kürtaj olmaktan çok daha kolay. Yoksa bile bundan sonra dikkatli olun ve sağlam bir şekilde korunun lütfen. 
-Reklam-
0 oy
(530 puan)
Geri çekilme bir korunma yöntemi değil ki canım o şekilde hamile kalan çok insan var test yapmanı öneririm
0 oy
(373 puan)
Geri cekilmeyle çok insan gördüm hamile kalan psikolojik olarak da ki psixoloji si bozuk o kadar kadın varki mesela benim oğlum sakat olduğu için kayınvalidem bı yana eltim görümcem hepsi psikolojimi bozuyor ama Bin şükür Rabbime diyorum 4 cu hamileliğim bence böyle konuşma verende Allah alanda Allah veribsə kısmetmiş aldıysa da imtihan sağlıklı olsun yeter birde erken gebelik testi yap emin ol ki hamileyseniz kürtaj psikolojik olarak daha da psikolojini bozacak başıma geldi mecburen haylada etkisinden çıkamıyorum rabbim kimseye evladiyla acı vermesini 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 362 göst.

653,221 soru

3,436,076 cevap

4,269,483 yorum

184,611 üye

...