0 oy
268 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (368 puan)
Kızlar normalde hiç böyle şeyler yaşamadım eşimin tıraş sabununu yemek ya da ne bileyim kum falan yemek geliyo içimden yanı tadına bakmak istiyorum  32+4 üm hamilelikle mi alakalı başka bir şey mi var bilmiyorum 

9 Cevap

0 oy
(3,793 puan)
Hahaha oluyo öyle şeyler bende amonyakli cif yiyesim geliyodu kokusunu içime cekiyodum değişik değişik şeyler işte herkeste :) 
(368 puan)
Of bu hamilelik tuhaf
-Reklam-
0 oy
(4,622 puan)
Vücutta herhangi bir vitamin eksikse, can böyle tuhaf şeyler çeker. Doktorunuza bu durumdan bahsedip, değerlerinize baktırın bence. 
(368 puan)
Bu hafta gidince bi sorayım inşallah
0 oy
(214 puan)
Pika sendromu diye bişey var belki duymuşsunuzdur. Taş toprak vs gibi şeyleri yeme isteği oluyor kişide. Bunun sebebi ise Demir çinko kalsiyum eksikliğinden oluyor. Doktorunuza söyleyin bir tup kanla hemen bakilabiliyor bu eksiklikler ve ilaçla geçiyor. Tabii hamilelikte mucizevi bişey insnain canı çok farkli şeyler de isteyebiliyor sevdiği şeyleri sevmez, sevmediği seyelri sever hale gelebiliyor belkide sadece hamileliktendir ama yine siz bı kontrol ettirin :) Benim dişlerim ağrımaya kamasmaya başladı 30. Haftada baktık ki kalsiyumum çok düşmüş bebek çekmiş hepsini ve bu benim dişlerime vurmuş kalsiyum desteği ile çözdük. 
(78 puan)
Kalsiyum desteği olarak ne kullanıyorsunuz
(214 puan)
Doktorum hergun 1 kase yoğurt yememi soyledi ve sadece iki gün kullandım calcimax diye bı eritmeli takviye ama doktorum daha fazlasına izin vermedi sadece iki gün kullan sonra bırak dedi ve her gün bir kase yoğurt hatta yiyebilirsin iki kase dedi bende yoğurt süt ürünleri severim bol bol yedim.
(78 puan)
Neden sadece 2 gün kullan dedi ki 2 gün kullanmanın bi etkisi olmaz ama
(214 puan)
Mg yüksek fazlasi olmasın yoğurt sütle karsilayalim dedi baktık olmadı bı daha başlarız demişti bir hafta sonra tekrar kan verdim baktı yükselmeye başlamış dedi aynı şekilde beslenmeye devam et dedi bidaha ilacı kullanmak zorunda kalmadık eğer ki yukselmeseydi kullanacaktık.. dişlerim de rahatladı bu dönemde kamaşmalar ağrılar geriledi.
(368 puan)
AA benimde bu hafta dşlerim ağrıyo gidince sorayım inşallah
0 oy
(401 puan)
Benim canımda kıl istiyor böyle değişik ya 
(123 puan)
Kız o ne biçim istek kız:):)
(368 puan)
Haha kıl mı herkesi hamilelik farklı yapıyo
(401 puan)
Kıl değil kız kil taş gibi kütür kütür
0 oy
(52 puan)

Bizim apartmani kireçle boyamislardi okadar güzel kokuyodu ki gidip gelip duvari yaliyodum benim yaladim yerin rengi gitmişti :D

(123 puan)
Ayyy ne güldüm Allah sizi güldürsün inşallah
(368 puan)
Ahaha çekiçle çıkıp birkaç parça koparsaydın yakıt tukur yiyesim var benimde
0 oy
(2,270 puan)
Demir eksikliğinden oluyo genelde bi kan tahlili verin en kısa sürede 
(368 puan)
İnşallah
0 oy
(222 puan)
Bnde 35+2 deyiz cnm toprak istiyor bahçemiz var daha temizlekn eşimle ufak tefek şeyler ektik kokusu bnni bnden aldı gizlice tadına baktım ama bı yandn acaba temizmi bişey döktüler mi vb. Midemde kaldırmıyor ama canımda çok yemek istiyor. Geçen gün eşim gitmiş kubre serpti sebzeler yetişin diye  daha önce temiz toprakti şimdi kubre var aklıma geliyor . Bana temiz dokunulmamış toprak istiyorm 
(368 puan)
Kazıp yiyesim var valla benimde
0 oy
(10 puan)
Devit vitamini kullanmiyor musunuz çünkü demir eksikliği var galiba sizde 
(368 puan)
Yok vitamin kullanmıyorum
0 oy
(154 puan)
Çimen yemiştim dayanamadım elimden zor aldılar :D
(368 puan)
Ahaha herkesinki bi türlü

İlgili sorular

651,657 soru

3,429,889 cevap

4,262,521 yorum

184,180 üye

...