+1 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (41 puan)
İkili testi yaptirmamistim dortlude down riski yuksek ciktigi icin sivi alindı karnimdan ve bugun sonucu aldik çok sükür temiz cıktı. 

2 Cevap

0 oy
(4,622 puan)
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kez daha anlıyoruz ki tarama testleri yanılma payı yüksek olan ve aileleri huzursuz etmede üzerine olmayan gereksiz bir test türü. Sırf bu testlere inanıp kürtaj olan çok insan var maalesef. Siz doğru olanı yapıp, amniyosentezle kafanızdaki soru işaretlerini yok etmişsiniz. 
(41 puan)
düzenledi
Çok sağolun Kessinlikle öyle gercekten cok üzüldüm sonuc  aciklanincaya kadar ama cok sukur sonuc guzel geldi. Cocugumu yine aldiramazfim oyle olsaydi ama doguma kadar icim icimi yer zehir olurdu hamilelik en iyisi yaptirip kafayi rahat ettirmek. Riskleri var elbet ama milyonda bir bu o yuzden gonul rahatligiyla yaptirdim
(4,622 puan)
Çok şükür. Gebeliğin tadını çıkarabilirsiniz artık :)  Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin zamanı geldiğinde.
-Reklam-
0 oy
(25 puan)
Merhaba kusura bakmayın bu saatte yazıyorum inşallah yarın görüp cevap yazarsanız bende on gündür amiyosentez yaptırdım 16 haftalıkken ikili test sonucum yüksek risk çıktı şimdi sonuçları bekliyorum kaç gün de çıktı sonucunuz hangi şehirde siniz bide riskiniz ne kadardı cevaplarsanız sevinirim gerçekten artık uykularım bozuldu uyuyamıyorum 
(41 puan)
Merhaba umarim sizinde sonuclariniz temiz cikar ve inaniyorumki oyle olacak vunku gercwkten yanilma payi cok yuksek, ben ikiliyi yapmamistim dortlude yuksek cikmisti o yuzden yaptirdim. Sonuclarda ilk sonuclari on gun icinde aldim yani 5 kromozonun durumuna bakilarak ön sonuc veriliyir kesin sonucta bur aya filan cikiyor denildi ama bizimki 20 gunde cikmis oldu.sakarya arastirma hast. Yaptirdim. Riskte yaşim 29 olasılıkta 52 bebekte 1 di, benimki normalden daha yüksekti olasiligi yani siz içinizi ferah tutun kessinlikle cikmayacaktir inanin.
(25 puan)
Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırım benim yaşım 32 riskimde 1.208 di sen şuan umut oldun bana
(41 puan)
Ne demek siz sadece  hamileliginizin keyfini cikarin kafaya baska bisey takmayin

İlgili bir soru bulunamadı

652,425 soru

3,432,977 cevap

4,265,982 yorum

184,397 üye

...