0 oy
147 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (77 puan)
Travel sistemli mi almalıyım yok düz olanlardan mi kızlar sizce hangisi kullanisli
Gebelik haftası 30+1

3 Cevap

0 oy
(67 puan)
Ben joie litetrax4 modelini almıştım 6sene önce. Çok memnunum, ikinciye de aynısını kullanıcam taş gibi araba, biraz ağır ama açması kapaması çok kolay, toplu taşımaya inme binme çok kolay, sürüşü aşırı rahat. Ana kucağı da diyolsr sanırım pusetinii bir yaşına kadar otp koltuğu olarak da kullandım,ağırlığı hariç her açıdan memnun kaldığım Bi araba oldu. 
-Reklam-
0 oy
(473 puan)
Valla bende alacağım arastiriyorum traverten sistem baktım en az 13 kg arabalar onu taşırken fıtık olur insan kabin boy bebek arabalari var hafif ve kolay kapanir  ya bebek arabasını hafif alıp puseti ayrı alacagim yada kabin boy varsa pusetli ve hafif onu alacagim
0 oy
(503 puan)
İlk cocugumda 1 yaşına kadar travel sistem kullanıp sonra baston poşete geçmiştim bu sefer de öyle yapıcam . Bana travel sistem çok kullanışlı geliyor. Kabin boylar çok hafif taşıması çok kolay evet ama yeni doğan döneminde daha zor olur. Çoğu kabin boy araba en azından benim baktıklarım kulpu diğer tarafına dönmüyor bebek anneye bakmıyor yani . Bir de benim bir çocuğum daha var travel sistemlerin tekerlekleri daha büyük tek elle sürüş daha kontrollü oluyor . Diğerini de tutmam gerektiği için tek elle kullanmakta bana gereken bir özellik onun için travel sistem seçtim mamma markanınkini aldım bu sefer. 

İlgili bir soru bulunamadı

654,176 soru

3,439,630 cevap

4,273,218 yorum

184,843 üye

...