0 oy
298 göst.
Doğum kategorisinde (235 puan)

Merhaba kizlar normal dogum yapmak istersek bunun bi prosedürü oluyor mu yani mesela normal doguma uygun veya degildir gibi cesitli branslardan rapor almak gerekirmi kardiyoloji nöroloji vs. Bilmedigim icin soruyorum tesekkurler.. 

5 Cevap

+1 oy
(925 puan)

Yok canım kadın doğum doktoru söylüyor sana. Normal doğurmana engel bise olup olmadığını

-Reklam-
+1 oy
(1,190 puan)

Hayırlı canım kadın dogumcun normal doğum derse iş bitmisdir tabi son ana kadar sezeryan ihtimali her doğumda vardır bunlar hep kadın doğumla ilgili 

+1 oy
(536 puan)

Hayır canım yani en azından ben normal doğum yapıcam şuan öyle görünüyor ve bir yerden rapor almaya gerek yok . Zaten seni doktorun muayene ediyor ve normal doğuma engel olup olmadığını o söylüyor.  Sadece kendin sezeryan olursan fiyatı farklı diye biliyorum onu doğum işlemlerini yaptırırken söylersin sanırım.  Zaten tecrübeliler anlatır öğreniriz :)

+1 oy
(714 puan)

Annenin ruhsal bi sıkıntısı yoksa  ileri derece panik atak gibi ve bebeğin pozisyonu uygunsa normal doğum yaparsın Allahın izniyle..

+1 oy
(194 puan)

Herşeyi normal gidiyor sa seni normal doğum a alır.  Ama panik Atak , şeker vs. Gibi rahatsızlıkların varsa sezeryan a alırlar.  Benim herşeyi çok çok iyi gittiği için sezeryan doguma almadılar mesela . normaldi ve hiçbir şekilde hastalığım yoktu çok şükür raporun falan varsa bu gibi durumlarda sezeryan a alırlar zaten Dr kontrolünde bi hastalığın varsa doğum doktoru söylüyor benim bir arkadaşımın panik atak rahatsızlığı vardı kontrol oluyordu Dr sende panik atak hastalığın var seni sezeryan a alıcam demisti

İlgili bir soru bulunamadı

651,926 soru

3,430,844 cevap

4,263,494 yorum

184,255 üye

...