0 oy
320 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (19 puan)
23+2 ilk kanamam olmuştu durduruldu tam atlattım derken şimdide suyum geliyor doktorlar her'an doğa bilir diyor doğmassa suyunu yenilerse bir ihtimal durur diyorlar yenilemesse doğacak yaşayacak mı belli değil ihtimali çok düşük .

Bunları daha önce yaşayan varmı neler oldu bilgi verebilirmisiniz çok endişeliyim korkuyorum
Gebelik haftası 23+2

5 Cevap

0 oy
(39 puan)
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Havuç suyu içmenin ve havuç yemenin kesedeki suyu çoğalttığını duymuştum hatta bir kaç kez bu sayfadada yazanlar oldu 
-Reklam-
0 oy
(12 puan)
Merhaba bende 26 haftalık tüp bebek ikizlere hamileyim aynısı bende de oldu kanamam oldu 2 gün sürdü regl kanaması gibi sürdü. Kanamam bitti bu sefer sulu pis kan gelmeye başladı. Hastanede Travay odasında yattım orda amniyon sıvı testi yaptılar negatif çıktı,ve halada sulu akıntım devam ediyor..bence sizde yaptırın amniyon sıvı testini, Ozaman bebegin amniyon sıvısımı yoksa normal idrar sızıntısımı olduğu belli olur. Perinatolijiyede görükebilirsiniz. Tek doktora gitmeyin. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. ALLAHIM İZNİYLE EVLATLARIMIZI SAĞ SALİM SAĞLIKLISINDAN KOLAYINDAN KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH YARRABİİMMM
(19 puan)
Doktor alttan muyane etti ultrasona girdim ordanda gözüküyor artık cigerleri gelişemez dedi doktor bir ihtimal suyunu yenilemesini yada doğumu bekliyoruz şuan.
İnşallah hayırlısıyla alırız amin
0 oy
(82 puan)
Canım aynıları benim başıma geldi Allah senin de yardımcın olsun ben bir  hafta hastanede yattım tedaviler uyguladılar suyum yerine gelmedi bebeği aldıralım dediler ama bebeğimin kalbi atıyordu ben bunu kabul etmedim sezaryene girdim Yok işte sezeryan sana iyi değil yaşın daha çok küçük sezeryan yapma bebeği aldıralım gibi şeyler söylediler ben kabul etmedim sezeryana girdim bebeğim doğdu 11 gün hayatta kaldı kalbi durdu vefat etti (inşallah senin başına böyle şeyler gelmez sen sapa sağlam kucağına alırsın suyu tekrardan yerine gelir inşallah Rabbim izniyle sadece moralin yerinde olsun kendini sakın bırakma)
0 oy
(1,573 puan)
19.  Haftada kanamam oldu özel hastanede 1 ay yattm 23. haftaya geldiğinde hastaneden çkmadan daha suyum gelmeye başladi serklj dikişi açtılar bebek doğabilir dedi suyum aniden boşaldı açılmam da vardı  yine doğum olmadı serum veriyorlardı suyum biraz durdu o ara ama ara ara kanamam ve parçalar da düşmeye başladi daha sonra doğum gercekleşti yaşama şansı çok düşük dediler bana da küveste 1 hafta yaşadi. 
0 oy
(817 puan)
23+5 de su gelişli doğum yaptım 620 grm .  5  gün küvezde kaldı 

649,433 soru

3,421,265 cevap

4,252,941 yorum

183,547 üye

...