0 oy
158 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (122 puan)
kapalı
Kızlar ilk bebeğim kızdı ve 6 ay boyunca sürekli kustum çok zor geçti bu sefer yine hamileyim ama çok şükür ki aşırı rahat geçiyor çok mutlu oluyorum nedensiz acaba cinsiyeti farklı mi oluyor çin takvimine göre erkek ama tabiki de hayırlısı olsun ilkinde kız çıktı ve kızım oldu sizce erkek olma ihtimali var mı merakımdan soruyorum:)
Gebelik haftası 9+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(469 puan)
Bende de tam tersi ilkinde midem aşırı bulandı 4 ay ama erkekti bu sefer de bir gün bile midem bulanmadi  diye kız diyor etrafımdakiler 13 haftadayim doktor kız dedi ama güvenemiyorum 20 haftaya kadar beklycem 100 de 100 kız diyene kadar kız demiyorum :)) aman sağlıklı olsun da farketmez tabi ki ama erkek çocuğu zor oluyor gerçekten kız gibi değiller yani iki erkekle huni takar dolaşırım Ben artık:))
(122 puan)
Benim eşimin tarafı aşırı erkekçi sürekli inşallah erkek olur diyorlar psikolojim bozuldu resmen o yüzden cinsiyetini sürekli merak ediyorum cevabınız için teşekkür ederim
(469 puan)
Valla öncelikle sağlık tabi en önemlisi hayırlısıyla dogsunlar inşallah ama kız çocuğu bana göre daha iyi ya da ben kızım olmadığı için öyle de düşünüyor olabilirim bilmiyorum:))
(126 puan)
Ya önce sağlıklı olsun sonra Allah herke gönlüne göre versin ama insan hangisi yoksa onu istiyor ben ilk çocuğum erkekti buna da erkek dediler kız çocuk çok istiyordum şimdi alıştım olsun oglmla oynarlar diye ama kızın varsa erkek istemen normal nasıl bende erkek varsa kız istemem gibi bunu yadirgamamak gerek Allah herkesin gönlüne göre versin
-Reklam-
0 oy
(122 puan)
Merhaba benim görümcemde aynı bu şekilde ilk bebeği kızdı 7 ay boyunca kusmuş ikinci bebeğinde de hiçbir şekilde bulantı kusma olmamış herkes erkek o zaman demiş ama 2. Bebeği de kız hatta bir süre inanmamışlar kız olduğuna belirtiler farklı diye ama kız doğdu :) onunla alakalı değil yani. Benimde çin takvimin de erkek yazıyordu benim de cinsiyeti kız :) 
(122 puan)
Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
(300 puan)
Sırt ağrısı yasanyirsa Cook erkektir
0 oy
(1,736 puan)
İlk oğlumda hiç tiksinme bulantı kusma olmadı takvimdede erkek diyordu.ikinciyr hamile kaldım bulantı kusma tiksinme ne ararsan vardı takvim kızı gösteriyordu göbeğim bile ilk oglumdaki gibi değildi :-) oğlum oldu yani hepsi çok farklı oluyo 11+5 gebeyim buda başka 
0 oy
(24 puan)
Bnmde ilki kızdı 9 ay boyunca kustum ne yemek ne uyku. Şansıma 2.cide kızmış ama oyle rahat geçiyor ki anlatamam yarıladim bile. Yani ilk kızda kötü geçince 2.kizda rahat geliyormuş oyle diyorlar. Hayırlısı olsun evlat artık Allah ne verirse.
0 oy
(112 puan)
Takvimi nedir takvimine gore demisinde kusura bakma merak etim
(122 puan)
Çin takvimi
(112 puan)
O neki hele banada yap

İlgili bir soru bulunamadı

651,054 soru

3,427,393 cevap

4,259,922 yorum

184,012 üye

...