0 oy
61 göst.
Doğum kategorisinde (15 puan)
Mrhb hanimlar 46gumluk bebeğim var bu hafta göz muanesine goturucem.saglik.ocaklari yapıyormuş artık ama bebeğimin gozu çok capaklanoyor sürekli acaba bunun için goz dokturumami gitmeliyim.ciddi biseymi daha önce çocuk dokturu yeni doğan bebek döneminde oluyor geçer dedi  şuan hala dvm ediyor başına gelen oldumu nasıl bir yol izlediniz birde burnu çok tikali burnundan hirilti geliyor bazen temizledim bugün  ama cokda iyi temizleyemedim.cunku.kucuk diye korkuyorum.coxuk dokturu burnu tıkalı aç dedi ama olmuyor yine kapalı acaba benmi beceremiyorum yoksaa başka sorun mu var 

2 Cevap

0 oy
(6 puan)
Benim oğlum da öyleydi gözleri 10 aylık olana kadar da geçmedi doktora götürdüm damla verdi kullandım eğer geçmezse göz pınarları kurumuş 1 yaşında ameliyat olur dedi. Ama babaannem her sabah akşam taze demlenmiş çayın suyunu pamukla sür gözlerine dedi yaptım o şekilde geçti yaşını doldurmadan çok şükür şuan 5 yaşına girecek böyle bişey olduğunu yine çayla silerim iki güne geçer sizde bir deneyin isterseniz .
-Reklam-
0 oy
(547 puan)
Benim kızımda da iki aylıkken vardı doktor masaj önermişti. Ben sürekli masaj yapmıştım ve 5 aylık olduğunda çapaklanma falan kalmamıştı. Göz kanalları dar olduğu için oluyormuş. Şimdi kızım 21 aylık yine aynı oldu göz doktoruna götürdüm doktor yine göz kanalları dar büyüdükçe genişler ve gözü enfeksiyon kapmış göz kanallarında iltihap var dedi bu sefer ılık su ve pamukla bastırarak masaj yap ki iltihap biraz dışarı çıksın ve verdiğim damlayı damlat göz kanallarına insin dedi. Dünden beri yapıyorum çok şükür bu sabah uyandığında gözünde çapaklanma yoktu.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 239 göst.
0 oy
1 cevap 182 göst.
12 Nisan 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Melloo (11 puan) sordu
0 oy
1 cevap 1,171 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.

649,404 soru

3,421,129 cevap

4,252,794 yorum

183,536 üye

...