0 oy
403 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (1 puan)

Kızlar, 33 haftalık hamileyim bugün itibari ile kanamam oldu acile gittim fakat bana bir ilaç verdi doktor, içten gelen kanamam olduğunu söyledi başka bilgi alamadım 3 gün sonra tekrar gelmemi istedi nst bakmak için sizce erken doğum yapar mıyım kanamam hala devam ediyor fakat sadece sildiğimde kan geliyor regl gibi iç çamaşırıma bulaşan bir kanama değil, hiç bu durumu yaşayan oldu mu?

image

Gebelik haftası 33+3

5 Cevap

0 oy
(476 puan)
Doktora gitmissin ama bence yine gitmelisin cok gecmis olsun umarim onemli bisey yoktur
(1 puan)
Teşekkür ederim  İstanbul'da yaşıyorum normalde Erzincan'a da  bayram için geldim tanımadığım bir yer doktor da beni gönderdi bir şey de bilmiyorum irdeleyemedim
-Reklam-
0 oy
(2 puan)
Geçmiş olsun kan çok kırmızı bence bebekle alakası yok herhangi vajinal bi yaradan olabilirmi
(1 puan)
Yok, çatı muayenesi yaptı içeriden gelen kanama dedi 3 gün sonra yine gelmemi istedi ama şu an için çok korkuyorum
0 oy
(18 puan)
Bende dün sabah aynı sebep ile acile geldim  haftalarimiz aynı yatış verdiler 
(1 puan)
Peki sizde neye baktılar açılmanız mı oldu
(18 puan)
Kanama devam ediyor mu diye alttan muayene ettiler lekelenme devam ediyordu  kırmızi renkte kan değildi kahverengi idi açılma var denilmedi direk az lekelenme olmasına rağmen aldılar sürekli nstye bağlayıp kontrol ediyorlar iki doz ciğer geliştirici iğne yaptılar kanamanın her türlüsü riskli diye erken doğum olursa çocuğun ciğerleri geride kalmasın diye o şekilde
0 oy
(236 puan)
Canım 33 haftalık olduk.32.haftada yani tam bir hafta önce bendede aynı kanama oldu.hastahaneye gittim 1 cm açılma vardı ve nstde sancı.doğum başlamıştı.hemen yatış verdiler ciğer geliştirici düşük önleyici iğneler,serumlar vs takıldı.sancı ve kanama durunca taburcu oldum.şimdi evde dinleniyorum.bence başka bir doktora da görün.kanamanın şakası olmuyor ne yazık ki.
0 oy
(4,549 puan)
O nasıl bir doktor öyle ya! Bence hiç beklemeden başka bir doktora gidin. Gebeliğin hiçbir döneminde kanama normal değil ve ihmal edilmemeli. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
8 cevap 423 göst.
0 oy
4 cevap 742 göst.

648,890 soru

3,419,221 cevap

4,250,333 yorum

183,413 üye

...