0 oy
108 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (23 puan)
Kızlar pco.olup nasıl hamile kaldınız bende çok istiyorum daha yeni polikistik denildi hamile kalabilir miyim ben ve sonradan olustu

5 Cevap

0 oy
(170 puan)
Ben varım. Pcosun tüm belirtilerini fazlasıyla tasıyorum. Evlendim hamile kalamadım sonra diyet yaptım önce 35 kilo verdim. Tabi pcos olduğu için adet düzensizligini yıllarca yasadıgım için yine kafaya takmadım. 3 buçuk ay adet olmadım iki kutu Tarlusal içtim yine adet gelmedi neler neler yaptım gelmedi. Sonra kan verdim hamile oldugumu öğrendim. Sana tavsiyem sadece stres yapma. Ben korona sayesinde anne oldum. Tam kapanma oldu kimse gelmedi bıyere gitmedik o bana iyi geldi. Daha sonra da defalarca hamile kaldım ama düsük oldu kalbi durdu. Önemli olan hamile kala biliyoruz
(15 puan)
Banada rahmın doğuştan ters dedı doktor ama korunmasız olduğum her ay hamıle kalıyorum sureklı düşük oluyor ama çok şükür ıkı çocuğum var
(15 puan)
En kısa zamanda insh sende kucagına alırsın stres yapma
(170 puan)
Bende de arkuat uterus var. Rahmim kalp seklinde. Ama hamile kalmaya engel değil.
(23 puan)
Hem pko hem ters rahim bilmiyorum
(23 puan)
Pko da varmı sende
-Reklam-
0 oy
(2 puan)
Hiç üzülme kalabilirsin. Bende oyleydim rahim flmi cekildim   klomen ve dupbaston kullandim 3. Ayda hamile oldugumu ogrendim şuan 7 aylik hamileyimm allh izin verirse .
(23 puan)
Bende çok istiyorum rabbim nasip eder umarkmaminnnn
0 oy
(170 puan)
Pcosun artıları da var mesela yumurtamız daha çok önemli olan onu kaliteli hale getirebilmek. Bol yürüyüş yap su iç. Pul biber fazla tüket pekmez tüket. Pirinç kesinlikle yeme. Bir kilo bile olsa almamaya calıs. Bir de en önemlisi kafaya takma ilişkiye girince çocuk için yaptıgını unut düşünme o anın zevkine bak. İnan bana haberin  olmadan gelecek. Allahın katında çok var. Hepimize nasip edecek. Benim bir oğlum var yine olur. 
(23 puan)
Amin cnm tekrardan bize bu duyguları nasip eder amin
0 oy
(1,803 puan)
Merhaba bende pcosluyum. Oglum 4 yasinda. 6 ay deneme den sonra pozitifi yakaladik onda. Simdi 2.gebeligim 4 yildan sonra. 3 ay denemeden sonra pozitif oldu. 4.5 haftaligim. Adetim duzenli. Kilom yok. Pcos sadece yumurtlarimda var diyebilirim. Inofolic combi hp denilen hapa borcluyum tabii pozitifleri. Hem folik hem de yumurta kalitesini arttiran inositol madde iceriyor. Ilk gebeligim de 4 ay olmadi. Bu hapi ictim 2.ayinda pozitifti. Simdi de ayni hapa basladim sukur oldu. Adetiniz duzenliyse sorun olmaz Allahin izniyle. Rahim tersligi de engel degil gebelige. Doktorunuza danisabilirsiniz bu hapi. 
(23 puan)
Adet miktarım azaldı sadece yoksa günü gününe adet goruuyorum nolur bana da dua et rabbim banabir evlat daha versin
(1,803 puan)
Dualarim seninle . Insallah kisa zamanda Allah nasip etsin.
(23 puan)
Amin cnmm
0 oy
(551 puan)
Bende de pkos var hemde 8. sınıfa giderken öğrendim. Pkosun bütün belirtilerinin hepsi var bende senelerce düzene girmesi için kadın doğum ilacı kullandım yine düzene girmedi hatta bir dönem söktürücü olmadan adet bile olamıyordum 1 yıla yakın adet goremediğim oluyordu. Evlendikten sonra atanana kadar bebek istemedik eşimle ama o zaman bile kaç tane doktora gittiysem biran önce bebek için tedaviye başla yoksa senin için hamile kalmak çok zor dediler. Atandıktan sonra şubat ayında doktora gittim ama öncesinde çok fazla doktor araştırdım ve bu doktoru buldum. Doktor önce rahim filmi çektirdi 3 ay bekle olmazsa ilaç tedavisine başlayalım dedi kilo ver dedi ama ben kilo da veremedim hamile de kalamadım. Doktora gittim letu yumurta geliştirici hap verdi sonra yumurta takibi ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ve bunu 5 ay boyunca denedim hep hüsrana uğradım. Her negatifi gördüğümde her adet olduğumda günlerce ağladım. 5 ayın sonunda doktor aşılama yapalım dedi ama biz istemedik doktor bu ay ilaçsız bir takip yapalım dedi ama ben ilaçla bile olmayınca o ay hiç olmayacağını düşündüm ilaçsız yumurtam oluştu bu defa eşim şehir dışındaydı doktor 3 gün değerlendirin dedi ama eşim son gün geldi ve sadece 1 gün değerlendirebildik o yüzden ben olmayacağına o kadar emindim ki 4 gün geciktim ama test falan vermedim. Vermeyeceğim dedim ama eşimin zoruyla akşam acile gidip test verdim ama orada bile beklemedim negatifi görünce milletin içinde ağlamaya gerek yok dedim ve evde e nabızdan bakınca 1242 yi gördüm ve bu defa evde eşimle mutluluktan ağladık şimdi kızımın 21 aylık olmasına 5 gün var. En son 30 Ağustosta adet oldum gecikince 26 Ekim'de kan tahlili verdim sonuç negatifti daha sonra adet olmayınca Aralık ayında doktora gittim alttan muayene etti ona rağmen gebelik yok pkos çok fazla dedi ve adet söktürücü verdi içtim ama adet olamayınca Ocak ayında yine gitti bu sefer karnımdan bir baktı burada kocaman bebek var dedi tam 13 haftalıktı öğrendiğimde ve doktor senin bebekler hep mucize dedi. Geç döllenme olmuş normalde şuan 32 haftalık hamile olmam gerekirken 27 haftalık hamileyim. Yani Allah'ım ol derse olur. Allah'ım en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin sende biran önce evladını alırsın kucağına inşallah.
(23 puan)
Çok duygulandım nolur rabbim banada nasip et çok istiyorum
(551 puan)
Allah'ım hakkında en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Allahım şu mübarek günde bebek isteyen herkesin duasını kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Umutsuzluğa kapılma inan bana o kadar çok umutsuz konuştular asla bebeğim olmaz sanıyordum ama çok şükür şimdi ikinci miniğimi bekliyorum.
(23 puan)
Amin cnm çok istiyorum öyle ben de en kısa sürede mutlu haberi alırım rabbinden tek istediğim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 185 göst.
5 Mart 2022 Hamile Kalamama kategorisinde Ummur (71 puan) sordu
0 oy
16 cevap 502 göst.
15 Ocak 2022 Hamile Kalamama kategorisinde Dila ceylan (41 puan) sordu
0 oy
8 cevap 1,307 göst.
8 Aralık 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Dilara44 (719 puan) sordu

650,003 soru

3,423,367 cevap

4,255,260 yorum

183,708 üye

...