0 oy
88 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (163 puan)
Kızlar 31 haftalik hamileyim.dün biraz temizlik yaptım. Baya yoruldum tek başımaydım . Kaptirmisim kendimi ağır falanda kaldırdım. Sonra akşam sancılar olmaya başladı gece de aynı şekilde ağrıya uyandım şuan daha iyiyim. Böyle olacağını bilmiyodum bilsem elimi bile sürmedim temizliğe. Yorulduğum için mi oluyor yoksa bebeğe birşey mi oldu. Şuan geçti devam ederse hastaneye gidicem. Sadece merak ediyorum temizlikten sonra böyle bişey yaşayan var mı 
Gebelik haftası 31

1 cevap

0 oy
(476 puan)
Guzel bacim hani bunu nasil bilemezsin ki is yapiyosan agir kaldiriyosan haliyle agrin olur sızın olur yani bide 31 haftaliksin diye tehlike yok gbi bi durumda yok hani evlat bu can kac hafta tasimissin bu kadar uzun agir zor yapmaya ne gerek vardi anlayamiyorum yardim edenin yoksa millet evine pis diyemez zaten kesip cenesini otursun kotuysen doktora git ama hareketleri iyiyse insallah sorun yoktur..
(163 puan)
Ağır derken öyle koca koca eşyalar taşımadim cam falan silmedim. Ama işim uzun sürünce ilk bayram temizliğim bide alışık olmadığımdan mi bilmiyorum zorlandım. Bebeğin hareketleri her zamanki gibi . Eğer aksi bişey olursa gidicem hastaneye. Haklısınız yapmamam gerekiyordu teşekkür ederim.
-Reklam-

İlgili sorular

651,267 soru

3,428,347 cevap

4,260,863 yorum

184,086 üye

...