0 oy
108 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
Kızlar ikiz gebeyim şuan 13 haftalık olduk ikiz gebelikte doktor ikili üçlü testlerin yapılmadığını söyledi yapmadık. Şuanlık sadece vitamin ve kan sulandırıcı verdi onları içiyorum bu haftadan sonra doğuma kadar isteyeceği testler ne olur ikiz gebelik geçiren biri gebelik sürecini paylaşırsa çok mutlu olurum. Detaylı ultrason falan isticek mi doktorum
Gebelik haftası 13

3 Cevap

0 oy
(4 puan)
Ben de 29+6 ikiz gebeyim. Sadece şeker yüklemesinin gerekli olup olmadığını anlamak için kan testi ve enfeksiyon olup olmadığını görmek için idrar testi istedi.

Benim doktorum zaten perinatoloji uzmanı olduğu için en başından beri detaylı ultrasonla yapıyor tüm kontrollerini ama sizden isteyecektir mutlaka, sanırım 20. haftadan sonra istiyorlar.
(65 puan)
Teşekkür ederimm
-Reklam-
0 oy
(8 puan)
Bende ikiz gebeyim ogluslar 24+4 oldu 20. Haftada detaylı ultrason yaptırdık onun haricinde 2 lı 3 lü testleri ve şeker için yapılan testleri yaptırmadım doktorum önermedi  doktorunuza göre hareket edin saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah 
(65 puan)
Sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minnoşları. Ben çok fazla heyecanlıyım herşeyi bi anda öğrenmek istiyorum gebelikle alakalı :)
0 oy
(58 puan)
Hayırlı olsun canım. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Benim de ikiz gebeliğim var. 24 haftadayım. Prıgestan fitil, vitamin ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Şeker yüklemesi yaptırdım. 2li ve 3lü test yaptırılmıyor zaten ikiz olduğu için sonuçlar net çıkmıyor dedi doktor. Nipt testi ya da fetal dna testi var. 10. Haftadan sonra yapılıyor ama pahalı bir test. 12-13bin civarı. Sadece onu öneriyor doktor. Onun dışında başka bir şey yapılmıyor. 24. Haftadan sonra da perinatoloji uzmanı görüyor. 
(65 puan)
Ay amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bilgi içinde teşekkür ederimm

İlgili bir soru bulunamadı

652,403 soru

3,432,900 cevap

4,265,889 yorum

184,390 üye

...