0 oy
176 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (8 puan)
kapalı
kızlar 1 ay önce genetik test için kan vermiştim neyse sonuç dün çıkmış hamatoliji bölümüne gittim doktor sonuçlara baktı kan pıhtılaşması gözükmüyor dedi Ama birkaç kan değerine anlam veremedim dedi ne gibi diye sorunca bazı kan değerleri yüksek bazıları ise düşük dedi ve beni Romatoloji doktoruna gitmemi söyledi ve hemen gittim sistemdeki sonuçlara baktı ve bana vücudunda morluklar oluşuyor mu diye soru sordu hayır dedim kaç düşük var diye sordu 2 dedim en son kürtaj oldum deyince iki test daha istedi ve kan verdim sonuçlara göre bakalım dedi ve şuan biraz korkuyorum kötü birşey çıkar diye bu bölüme giden varmı aranızda ne için gidiyorsunuz bilgisi olan yazsın lütfen (Romatoloji bölümü)
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(63 puan)
Öncelikle geçmiş olsun ama lütfen hemen panik yapmayın. Kanla ilgili her türlü değere bakıyor o bölüm. Benim bir tanıdığımın da kan değerleri yüksek çıkıyor ama çok şükür sıkıntısı yok sadece takip ediliyor belli zamanlarda kan veriyor kan fazlalığından. 
-Reklam-

649,212 soru

3,420,360 cevap

4,251,762 yorum

183,487 üye

...