0 oy
139 göst.
Doğum kategorisinde (4 puan)
Arkadaşlar ben 38 hafta 2 günlük hamileyim sancılarım açılma yok ama bebeğin suyu baya az kötü bir şey olur mu yada bu durumu yaşayan var mı çok acill lütfen

5 Cevap

+1 oy
(3 puan)
Bende 40. Haftada aynı problemi yaşamıştım. Doğum için yatış verildi o zamanlar. Suni sancıyla birlikte açılma olacak mi beklendi. Olmadi. Su tamamen tükendi ve sezaryene alındım. Ama havuç suyu iyi geliyormuş diye duydum. Doktor takibinde kalıp havuç suyu deneyebilirsin. Geçmiş olsun.
(4 puan)
Çok tşk ederim
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
Bence korkulacak bir durum yok çok çok sinirdaysa su normal doğum istersen suni verirler dogurturlar cnm bende de açılma sancı yokken suniyle dogurrtular olası bir diğer durum sezeryan
(4 puan)
Çok tşk ederim
0 oy
(11 puan)
Kızımın hamileliğinde aynı durumu yaşadım. 39+5 tr suni sancıyla  doğum yapmak zorunda kaldım.siz doktor kontrolünde olun  suda çok azalma olursa büyük ihtimalle sizede aynı yontemi denerler olmazsa sezeryanla alıyorlar inşallah kendi sanciniz gelirde o şekilde doğurursunuz endişe edecek bı durum degil ama genede doktor kontrolünde olmayı ihmal etmeyin.
0 oy
(142 puan)
 Canım dikkat et. Ben devlete gidiyordum suyum bayağı azalmış, çatı darlığı da vardı. Normal doğum istedim diye rahim ağzı gevşetici verdiler ama sancı yoktu. 12 saat sonra gece sezeryana aldılar. 
(142 puan)
++ 38 haftaya ilerletmeye çalışalım dediler ama 37yi ancak gördüm. Sezeryana göre haftan çok iyi. Rabbim yardım etsin.
0 oy
Havuç suyu iyi geliyormuş suyunu arttiriyormus araştır bir YouTube da videolar var canım 
https://youtu.be/6QWyM4hBamc?si=_xEinUitt2rG4gFp
Linkini attım nerdeyse bu sorunu yaşayan bütün hamilelerde işe yaramış

İlgili bir soru bulunamadı

653,571 soru

3,437,436 cevap

4,270,828 yorum

184,692 üye

...