0 oy
111 göst.
Doğum kategorisinde (179 puan)
kapalı
Merhaba kizlar. Biraz once yazmisdim hastaneye  yatdim amnion sivisi 2 hafta once 15 faizdi simdi 5 faiz kalmis. Buraya geldim amma  kendi doktorum yarin gelecek. Simdi el ile kontrol etdiler. Bana soyledilerki her sey normal. Doguma Vakit var hala.  Usm da bakip bana dendiki 5 sm suyun kalmis. Elle kontrol edip ne kadar dogru soyliye bilirlerki?( yarin doktorum gelsin nasil olucak anlamiyorum.cocugun suyu az ise zorunlu dogum olmazmi? Sartmi? Degilmi?
Gebelik haftası 37
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(179 puan)
Bilgisi olan yokmuuu
-Reklam-
0 oy
(35 puan)
Cnm ben 38 hafta iken aynı şey başıma geldi suyum azaldığı için kendi doktorum riske atma dedi o gün içn sezeryan olacaktim devlette ama hastanede yer yok diye başka hastaneye sevk ettiler gittiğim diğer hastane alttan muayene etti evet suyun az ama bebek idare eder bekle bence dedi almadilar beni bekledim bende mecbur 1hafta snra kendi doktoruma gittim neden dogurmadin hala bebegini riske atyosun diye yatış verdi ertesi güne sezeryan oldum benim plesantamda yaşlanmıştı  acildeki başka Bi doktor da bana yeter bence az da olsa o bile yeter bebege dedi artık doktorum istiyor alın dedim öyle aldılar çok şükür Bi sıkıntı yaşamadm

649,110 soru

3,419,965 cevap

4,251,239 yorum

183,464 üye

...