0 oy
74 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
kapalı

Kızlar merhaba. Cuna günü ikili test yaptirdim devlet hastanesinde. Ilk once ultrasonum cekildi. Sonuc icin doktora gittik oda kan tahliline gönderdi. Gonderirken iki tane kagit verdi bende bu ultrason sonucu olan kagidin resmini cektim. Ikili testte sanirim burun kemiginede bakiliyormus. Ama bununla ilgili hicbisey yazmiyordu sonucta. Icim icimi yiyor kizlar lutfen bilgisi olan yada bu sekilde olanlar benide bilgilendirir misiniz? Tesekkur ederim simdiden.

image

Gebelik haftası 12 haftalık
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(595 puan)
Ense kalınlığı gayet normal çıkmış. Benim kızımın 1mm çıkmıştı ense kalınlığı doktorum 2 nin üzeri sıkıntılı demişti. Şimdi ikinciye hamileyim bunda da ense kalınlığı 1.2 çıktı bende ikili test yaptırmayacağımı söyledim. Onun dışında da bir bilgi yok zaten.
(595 puan)
Doktora sordun mu burun kemiğini gördünüz mü diye acaba. Bir de bu test değil ama 18 ila 24 haftalar arasında yaptıracağın ayrıntılı ultrason daha doğru sonuçlar elde etmeni sağlar.
(3 puan)
Sorma firsatim ne yazikki olmadi. Iki test istedigi gun hemen randevu bulmustuk iki gun sonrasinda cekildi bu ultrason. Hic boyle ayrintili sekilde arastiramadim ikili testi. Bu kagitta yazanlari arastirmaya calistim ama dedigim gibi milletin testindeki sonuctan cok az seylere yer vermis bende. Kafam allak bullak oldu. Kana gondermeden once gordu doktorda bu kagittakileri. Bisey olsa belki kendide muayene edip bakardi diye dusundum. Yani bilmiyorum ki kafamda bir suru sey iste.
(595 puan)
Merak etme bebeğinin ense kalınlığı gayet iyi hayırlısıyla bir sıkıntısı yoktur. Sen içini ferah tut. Diyorum ya ilk gebeliğimde bende böyle bütün testleri yaptırdım hep stres olarak hatta benim testimin sonucu düşük risk grubu olmasına rağmen doktorum bu sonuç sadece ihtimal olmayacak diye birşey yok demişti. O yüzden bu gebeliğimde sadece ayrıntılı ultrason yaptırdım. Çok şükür doktor bir sıkıntı görmedi. Bence sende yaptırabilirsen ayrıntılı ultrason yaptır bu testin sonucuna pek güvenme bence.
(3 puan)
Haklisiniz. Bana vakit ayirip yorum yaptiginiz icin cok tesekkur ederim. Soylediklerinizle icim birazcik daha rahatladi. Gerci sonucu ne olursa olsun her turlu bu cocugu buyutmeye niyetlendim nasip olursa. Sadece cok zormus annelik. Allah size ve tum annelere cidden sabit versin evlatlarinin acisini yasatmasin. Hayirli gunler
(595 puan)
Amin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 233 göst.
0 oy
4 cevap 2,909 göst.

653,971 soru

3,438,940 cevap

4,272,470 yorum

184,785 üye

...