0 oy
886 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (88 puan)

Arkadaşlar ben 3 defa aşılama oldum.23 yaşındaydım o zaman.24 yaşıma girdim bu şubatta 4. aşılamami olucam ilaçları rapor çıkarıldı.Onceden yapilan 3 aşılamanın parasini eczaneden aliniyor mu.Oyle birşey duymuştum.

Lütfen cevap verebilir misiniz?

1 cevap

0 oy
(616 puan)

Evet Bi,z almıştık 250 civarinda sanrim yarisimi almistik raporu eczaneye vedikten snra aliosun raporlu asilama ben asipamadan hamileyim rabbime sukurler olsun doktorlar.boyle batıl inançlar.gibi geliyor kendi yöntemlerimle dinlendim en çokta çok istedim çok dua ettim rabbime sığındım rabbim nasip etti vesile.doktor oldu sınavımız bu oldu kuruyemiş ye çiğ.ayaklarini yukarı kaldır ve aşılamadan snra hemen lavaboya.gtme

(88 puan)
Amin inş.kac kez aşılama oldun. Çünkü ben 3 defa oldum o zaman rapor yoktu 500 tl verdim gonalf iğneye.o paraların hepsini mi yoksa yarısını mı alıyorum.doktorum yazıcı işleminde rapor çıkar dedi bu 4.aşılamada.kagit falan vermedi yazicidaki kadın.
(616 puan)
Yaaa önce ki asilamalarda neden para almadınız ilk asilamanz kaç ay önceydi ? Öncekilerin günü geçmiş olabilir smdi ki asilamanizda gonal f ignelernn vurulduktan snra doktor aşılama.oncesi raporu veriyor sende eczaneye veriosun kadına sen sor çok umursamazlar sen biseyi hatırlamayınca umursamiolr aşılama için rapor çıkacaktı bana de biz evrak verdi benim sgk da gün priimin.evrahini eşinin kimlik fotokbsni
(616 puan)
Benim 2.asilamam
(13 puan)
Merhaba ben bu hafta ilk defa aşılama yaptircam devlet hastanesinde olacak. Şuan yumurta takibi yapiyor doktor. Süreç nasil olacak. Aşılama nakoz falan veriliyor mu ben acı vs. Gibi bisey hissetcekmiyim. Bide bu ilaclardan bahsetmissiniz cok mu pahali. Rapor istemelimiyim bende doktordan. Suan sadece klomen kullandim onada ödeme olmadı. Gecen ay catlatma ignesi kullanmistim 100 tl vermistim ona. Bunlar disinda baska ilac oluyor mu?
(88 puan)
Aşılama yapılınca ağrı falan olmuyor .Yanı çok az kasık ağrısı sadece .narkoz alınmıyor. Almanya-da gerek yok.ben 24 yaşıma yeni girdim ilaçlar rapor çıkarıldı.bundan önce 3 aşılama yapıldı o zaman 23 yaşındaydım rapor çıkarılmadı çünkü yaş önemliymiş.demekki 23 yaşından büyük olmam gerekiyormus.
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 75 göst.
0 oy
9 cevap 241 göst.
0 oy
10 cevap 399 göst.

647,973 soru

3,415,769 cevap

4,246,222 yorum

183,149 üye

...