0 oy
72 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (81 puan)
Merhaba hamilelikten önce psikiyatriden ignis ve selectra kullanıyordum ama dayanamıyorum 7 aylik olacağım kullanmam gerek artık psikolojim kaldırmıyor.hamilelikte psikiyatri ilacı kullanmış olan hala kullanan ve doğum yapmis olan var mı Bir sorun yaşadınız mı yada doktor ne tavsiye etti
Gebelik haftası 22

2 Cevap

0 oy
(2,106 puan)
Bir arkadaşım vardı burada o kullandı, doğumunu da yaptı. Bende selectra 100 mg kullanıyordum, bende bıraktım 4 haftalık hamileyken de doz azaltıp bıraktırdılar. Tekrar başlamayı uygun gördüler ama ben istemedim, passiflora bitkisel sakinleştirici kullanıyorum. 
(81 puan)
Doktor mu yazıyor bu ilacı pasiflorayi
(2,106 puan)
Evet psikiyatr doktoru uygun görüyor, kendisi reçetesiz satılan yazılmaya gerek duyulmayan bi ilaç bitkisel olduğu için, ben eczaneye giderek alıyorum ama önceden psikiyatr doktorum önerdi bana, siz de kendi doktorunuza arayıp sorun, tamam derse bence tavsiye ederim..
(81 puan)
Çok teşekkür ederim. Rabbım şifa versin bizlere bebelerimize
(2,106 puan)
İnşAllah inşAllah, bir de anskiyete iseniz 30dan sonra daha da tavan yapacak, doktor onayı ile o bitkisel ilaç sizi sakinleştirir, eğer hiç ilaç kullanmama taraftarı iseniz, mutlaka bol bol dışarıda vakit geçirin, bol bol kitap okuyup aklınızı dağıtacak şeyler yapın.
-Reklam-
0 oy
(85 puan)
Bende tedavi görüyordum hamile kalınca bıraktım doktoruma danıştım önermiyorum asla dedi sinir stresten uzak dur yürüyüş yap dedi elimden geldiğince dikkat ediyorum çok şükür başımda ki ağırlık gitti olumlu düşünün olumlu hareket edin stresten ve stres yaratan herkese mesafe katın inanın ilaca gerek kalmiyor
(81 puan)
Uzak duramıyorum malesef 6 aydır zor dayandım son bi kac gündür dayanılmaz haldeyim
0 oy
(102 puan)
Merhaba ben ilk hafta bıraktım ama dokturum bana pasiflora yazdı onuda içmedim bir doktora sorun o ilac bitkiselmis

İlgili sorular

652,838 soru

3,434,561 cevap

4,267,835 yorum

184,502 üye

...