0 oy
340 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
kapalı
Kızlar evleneli 5 ay oldu 7 haftalık hamileyim eşimle 2 yıl olmuştu tanışalı aileme dedim istemeye de geldiler babam kovmaktan beter etti 6 ay uğraştık ailem beni evden bile kovdu bende dayanamadım evlendim ilk defa aradım bugün annem açtı sesimi duyduğunda kapattı yüzüme yine aradım babama vermiş küfür etti babam yüzüme kapattı çok üzgünüm 2 saattir ağlıyorum zor bı hamilelik geçiriyorum zaten bana düşüncelerinizi yazar mısınız?
Gebelik haftası 7+2
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

0 oy
(179 puan)
Allah yardımcın olsun kardeşim 
-Reklam-
0 oy
(23 puan)
Neden böylesine zor ve hassas bir zamanda aramayı tercih ettin ki. Ailenle konuşmak için özel ve hassas ise bence hamile olmadan halletmeliydin bu küslüğü. Yada senin için hassas bir durum değil de zamana bıraktıysan aramamalisin çünkü zaten yeni evli sayılırsın bir yandan yeni evlilik bir yandan gebelik hormon senin için süreç zorlaşır. Zamana bırak ve bebeğe odaklan bence. S3nde bir annesin artık öncelik bebeğin olmalı. Ailen için de ilerleyen zamanda duyunca görünce hamjl3 olduğunu dayanamaz zaten bence.
(345 puan)
Canım asker eşiysen ailenle pek bagın kalmaz onlar dayanamaz seni arayıp sorarlar sıkma canını Sen hayatına düzenine bak düzen kura bildiniz mi eşin nerde görev yapıyor inşallah eşinle aynı yerdesinizdir. Eşin aynı yerde başka memleket kendinize güzel hayat kurarsınız ailen aklına bile gelmez eşin yanındayken.
(31 puan)
Bence konu ne olursa olsun insan ailesi ne karşı gelmemeli ikna et çabala ama kaçma.benim ablamda kaçtı gitti ne oldu mutlu oldu çok şükür ama biz okulmdan oldum.butun arkadaşlar ım bir yere geldi o kadar çok üzülüyorum ki başkası bin hatasını niye ben çektim hayallerimden oldum sebebi başkasının hatasını çektim.Koyde yaşadığımız için doğu tarafı malesef böyle olaylar insanın hayatını mahfediyor özelikle kız çocukları nin .bencil olmayın hayalleriniz için lütfen başkalarının hayatını mahfetmeyin .
0 oy
(475 puan)
İstememelerinin sebebi neydi? Çok kırılmışlardır o yüzden tepkileri normal biraz zaman geçtikçe afferderler İnşaAllah üzülme moralini yüksek tutmaya çalış. Şu hayatta her şey geçici o yüzden bu gam keder de elbet geçecek öyle düşün. 
(13 puan)
Eşim asker ondan istemediler birde benim okulum bitti çalış para kazan diye
(475 puan)
Nasip öyleymiş demek ki herkes çalışacak diye bişey yok. Nasıl mutluysan öyle olmalı tabi anne babamızı üzmemek kaydıyla. İnşaAllah barışırlar biran önce yaşadığın stresi anlayabiliyorum ama dediğim gibi geçecek emin ol
(185 puan)
Öncelikle bebeğini düşün bak çocuk olsun ohooo nasıl yumusarlarr üzülme
0 oy
(97 puan)
Cnm nerelisinjz  bizim ailede bizi istedigi kisilere veeiyor ondan dedim yanlış anlama 
(13 puan)
Ben yozgatliyim eşim Sivaslı benim kuzenlerimde istediklerihle evlendi
(13 puan)
Ben yozgatliyim eşim Sivaslı benim kuzenlerimde istedikleriyle evlendi
(97 puan)
Cnm yanlış yazmisim istemedigimiz kisilere vriyor diyicektim
(97 puan)
Esin sana iyi olsun emin ol aile barışır barismasada bundan sonra sana hicbir karı olmaz hep gelip gidip yüzüne vururlar kactin diye daha fazla üzüleceksin o yuzden sen esin sana iyi olsun bebgin sağlıklı olsun yeter
0 oy
(153 puan)
Canım sizinkiler biraz kinci galiba bende kaçarak evlendim daha 1 ay olmadan barıştık annemde aradığımda baya sövdü beddua bile etmişti ama 2 hafta bile sürmedi dayanamadı anne yüreği bebek doğunca dayanamaz baban barışır bence 
(13 puan)
Ne kadar oldu siz evleneli
(153 puan)
9 ay oldu canım
0 oy
(1,740 puan)
Canm sen yanlış yapmamissn hangi çağda yaşıyoruz artık yani istedigiyle evlenir insan evden kovmuslar bide boşver arama bile.iyi bir anne baba affedicidir
(13 puan)
Ben aileme düşündüm kimse böyle olmak istemezdi ama olan oldu
(1,740 puan)
Evet hem hangi cagdayiz kim kimi seviyorsa onunla olur kötü birine gitmemissin sonuçta eşin asker diye illaki şehit olacak diye birşey yok her işin riskleri var her işin zorlu yani tehlikeli yanı var kuzum.bir insanı işi için yargılamak çok yanlış onlar olmasa bu vatan Suriyelilere mi emanet olsun :-)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 771 göst.
25 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Amina9722 (11 puan) sordu
0 oy
16 cevap 2,016 göst.
0 oy
7 cevap 490 göst.

651,762 soru

3,430,229 cevap

4,262,877 yorum

184,214 üye

...