0 oy
348 göst.
Doğum kategorisinde (1,349 puan)

Hanimlar bu ay sonu cinsiyeti kesin ogrenicez insallah ama cok merakim var erkek ismini iyi kotu belirledik ama kizda da nehir isminin onune bisey yakistiramadim sizce liva nehir mi, ayza nehir mi, sıla nehir mi. Farkli oneriler olursa kisa ve anlamlı olsun lütfen bu arada 1. Isim kullanılacak ikincisinin söyleneceğini sanmıyorum zor geliyor millete o yüzden kolay bir isim olursa iyi olur. Zaten cinsiyet kesinleşince son bir kez daha sorarım muhtemelen karar verdik guzelmi degilmi diye çok pimpirikliyim bu konuda :D

3 Cevap

+1 oy
(1,159 puan)

Bence önce cinsiyet belli olsun canım :)

(1,349 puan)
Ya bence de ama ilkinde acele etmediğim için kaynanamlar karıştılar kizimin adina ve 3 isimli oldu kavga dovus çok oldu yine aynı şey olmasın diye baştan karar vermek istiyorum ki 4 gözle her gün cinsiyet soruyorlar bana. Bende dr dan çıkınca sorduklarinda ali geliyo ayşe geliyo demek istiyorum o yüzden ki konusamasinlar. :)
(1,159 puan)
Kız onlara ne senin çocuğunun isminden ben çok karşıyım öyle şeylere siz karar verin tabi onlara ne
(1,349 puan)
Öyle de işte çok garip insanlar kocamı evlatlıktan atmakla tehdit etti bir oturuyorduk evden kovmakla tehdit etti bir sürü şey kızım 3 isimli o yüzden bunda başta tavrımı koyayım diyorum. Kızımın kimliğini veriyorum artık adını sorduklarında hst filan çok utanıyorum.
-Reklam-
0 oy

Bizim de üç hafta kaldı doğuma adı da Meryem Nehir olacak inşallah :) 

(1,349 puan)
Masallah bisey kalmamış rabbim kolay doğum nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah güzel isim ama meryem bizde var malesef bide uzun geliyo bizimkilere diğer isim 3 4 harfli olması lazım:)
Bana da uzun geldi ama sahabe isimlerinden de koymak istiyorduk yada manevi değeri olan diyeyim. Zeynep ve Elif ailede olunca Meryem dedik. Çok sağolun sizin de o günleriniz sağlıkla gelsin inşallah :)
(1,349 puan)
Güzel olmuş adiyla büyüsün teşekkürler:)
0 oy
(69 puan)

Kaynana göre neymiste isme karışıyor ben hiçte karıştırmam kızımın adı Deniz olacak dedim öyle oldu kendisi dogurduklarina koymuş zaten benim çocuğuma isim koyma hakkı benim ve babasının ama.babasida karışmadı tek başına nehir daha güzel bence 

(1,349 puan)
Öyle de işte gelde anlat çok pislik insanlar torun diye diye yırtındılar en sonunda evlendikten 2 sene sonra oldu işte bide başta biz sorduk kızınız yok koymak istediğiniz isim varmı diye bisey demediler karışmadılar çocuk doğdu son anda tutundular biz koyacaz bu olacak diye bende hayır biz bulduk başta deseydiniz ben alıştım bu isme dedim inada bindi kavgalar çıktı. Eşimde arada kaldı haliyle bir oturuyorduk birde kimse geri cekilmeyince mecbur 3 isimli oldu kızım çok utanç verici duyan dalga geçiyor 2 3 isim daha koysaydınız diye.
(71 puan)
Canım benim de 3 gebeliğim kızım da çok tartışmalar olduğu o isimle dolayı Kayınvalidem den dolayı çok anlaşmazlıkları olduğu en son kızım sevdegül olarak kaldı Kayınvalidem benim ismini koyun demişti yani çok kardeş anlıkları olduğu dediğin gibi yani ben seni şu an çok iyi anlıyorum 2'de oğlum olduğu gene aynı şekil Bu sefer de ona kayınbabam karıştı kayınbabamın ismini koyduk Oğlumun ismi de Muammer Eren oldu �imdi üçüncü İnşallah bu da erkek buna hiç kimseye karıştırmak istemiyorum ismini de önceden bulduk Emir dedik ama Kayınvalidem gene karışıyor Bu sefer de diyor Ramazan koyun diyor Yani anlayacağın seni iyi anlıyorum Şu an bir de sormak istedim Kızımın ismi üç isim demişsin kızının ismi ne Allah kolaylık versin canım aynı durumlardan Ben de geçtim ismi bulduğum halde hala yarışmalar var Bilmiyoruz Bakalım 2 ay kaldı doğuma biz ne yapacağız
(1,349 puan)
Çok zor allah ıslah etsin çok saçma hadi birine karışmış 2. 3. Ne demek. Kızımın adını babası öykü istiyordu bende nilda istemiştim öykü nilda koyacaktık k.pederim son dk zühre diye yırtındı bende nilda ismini kısaltıp nil yaptım kimliğe de öykünil zühre olarak yazıldı 2 isim gibi görünüyor ama herkes 3 ayrı isim olarak görüyor. Babasının seçtiğini elemek içimden gelmedi ilk kızımız sonuçta diye bende o kadar acısını çekmişim kendimden ödün veremem dedim e onun dediği de olacaksa illa böyle olsun dedik. Kaynanam ve k.pederimden başka hıc kimse zuhreyi kullanmıyor herkes öykü diyor nil zaten hıc söylenmiyor boşuna yazdırmışım.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 427 göst.
0 oy
3 cevap 211 göst.
0 oy
13 cevap 239 göst.
1 Haziran 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yakamoz-42 (553 puan) sordu

650,667 soru

3,425,948 cevap

4,258,302 yorum

183,881 üye

...