0 oy
168 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (42 puan)
Ortanca ve yüzük parmak kemiğim dirseklerime kadar ağrıyor, magnezyum içince o gün sabaha doğru ağrımıyor, sizde de oluyormu.
Gebelik haftası 31

3 Cevap

+1 oy
(2,359 puan)
Magnezyum eksikliğinden olabilir. Benim de parmak kemiklerim ağrıyor bacağıma kramp giriyor icmeyince doktorum özellikle iç demişti zaten ilk gebeligimde 12. Haftamdan 37. Haftama kadar içtim hiçbir şekilde kramp kemik ağrısı vs cekmedim. Şimdi ikinci gebeliğim daha yeni başladım kullanmaya dün ve bugün şükür hiçbir kemiğim agrimiyor. Magnezyum kullanmadan once günde bir tane maden suyu içiyordum o da kemik ağrısına çok iyi geliyor.
(338 puan)
Canım bu saydıklarımı özet geçmiştim sen ayrıntılı yazmışsın vel hasıl Doktorlar erken doğum riski olmasın diye magnezyum yazıyor kasılma, sancı, agrı ,doğumu tetiklemesin diye  normal doğum yapacaklar için son haftalarda önermiyorlar doğumu geçiktirdiği için
(2,359 puan)
Bana erken doğum riski için yazmadı vücudumda vitamin yok sürekli bacaklarıma kramp giriyordu kemiklerim ağrıyordu ondan yazdı doğuma kadar da kullandım şimdi ikinci gebeliğim yine yazdı yine doğuma kadar kullanicam nasipse. Demekki herkese bir yazmiyor.
(2,359 puan)
Hem bebeğin gelişimi içinde önemli annenin kan basıncini da kontrol ediyor erken doğumu da önlüyor yani sadece tek sebepten verilmiyor. Benim vücudumda vitamin yok magnezyum yok diye doktorum gerek gördü ilk gebeligimde verdi doğuma kadar kullan dedi kullandım şimdi ikinci gebeliğim yine doğuma kadar kullan dedi kullanicam nasipse
-Reklam-
0 oy
(338 puan)
 hamilelikten kaynaklanmıyor bende hamile kalmadan önce yüzük parmagında çok kaldıgın agrıyordu bileklerime dirseklerime kadar ağrıyordu. Sinir sıkışması galiba . 

Magnezyum eksikligi kasık agrsı çatı ağrısında diş ağrısında kendini belli eder. 
(2,359 puan)
Magnezyum eksikliği kemik ağrısı da yapar hamilelikte sadece kasık ağrısı diş ağrısı çatı ağrısında belli etmez kendini bacak ağrısı da yapar eklem ağrısı da yapar kasılma da yapar kramp da yapar.
(42 puan)
Yaa bilmiyordum bunları, ilk gebeliğimde sadece uyuşma olurda. Bu ikinci gebeliğim, ikiz olduğu için değerlerimde hızlı düşüşler oluyor.
(338 puan)
O zaman vitaminlerini düzenli kullanmalısın magnezyum doktor yazmıştır zaten birde 1 maden suyu iç agrılara iyi gelir.   Ama bende hamilelikten önce yüzük parmagımdan dirseklerime doğru sızı agrı oluyordu 2 3 gün sonra geçmişti
0 oy
(171 puan)
Karpal tünel sendromu olabilir Benim arkadaşımda olmustu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 251 göst.
0 oy
5 cevap 252 göst.
0 oy
3 cevap 364 göst.

648,255 soru

3,416,994 cevap

4,247,736 yorum

183,245 üye

...