0 oy
109 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (523 puan)
Kızlar gün içinde iç çamaşırımda ıslak nemli gibi oluyoe. Gece vajinaya koydum progestanı onun etkisi mi yoksa bebeğin suyu falan mı azalıyor aklıma takıldı. Beyaz parçalı gelen akıntı değil onu biliyorum progestanın atılımıda . Bu bildiğin su gibi. Peçete koyuyorum oda ıslak sıkılsıklam değilde. 
Gebelik haftası 20

6 Cevap

0 oy
(2,106 puan)
Aşkım onun için kağıtlar vermiş özel doktorlar da onu kullanıyormuş eczanelerde de satılıyormuş, bi eczacına sor yada doktoruna gözük, yani ıslaklık falan bende de oluyor beyaz olsun sade olsun, öyle çok sudur diye düşünmedim muayenede de suyu normal olunca ama seni bilemem bence o kağıttan al dene yada doktorun yapsın. 
(523 puan)
Tamam canım bnde ondan alırım galiba teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(59 puan)
Ne zamana kadar kullanacaksın progestan fitili Dr ne dedi düsük tehlikenmi vardi
(523 puan)
Rahim Ağzı açıklığı 32 idi kullan dedi. İlk gebeliğim de de 3 cm açıklık oldu 26.haftadan sonra ben biraz korktum yine mi öyle olacak 11 hafta yatacam dedim. Oda 35. Haftaya kdr ağrı sızı kasılma va olunca kullan dedi. Bazen 1 bazen 2 kere günlük kullanıyorum.
0 oy
(59 puan)
Ne zamana kadar kullanacaksın progestan fitili Dr ne dedi düsük tehlikenmi vardi ne için vermişi
0 oy
(388 puan)
Cnm bnmde öyleydi üç paket bitirdim düşük tehlikem geçene kadar ilkinde ağızdan alıyordum ama yan etkisi fazla olduğu için doktoruma danıştım fitil olarak kullandım bndede oluyordu su gibi bı akıntı sorun etmedim ilaç tedavim bitince oda geçti büyük ihtimal ondandır canm sen yinede doktrna sor geçmişler olsun
(523 puan)
Yarın kontrolm var soracağım canım ama içim biraz rahat etti galiba ilaçtan
(388 puan)
ilaç çok iyi senin acindanda bebeğinin sağlığı içinde  ewet yan etkisi çok fazla ama mecbur
(1,008 puan)
Vajinal fitil olarak kullanınca yan etkileri olmuyor :)
(388 puan)
Bnm oluyordu ama çok değil
0 oy
(372 puan)
Bende 3 kutu kullandim fitil olarak bende de avuç içinden kucuk diyebilecegim kadar ıslak nemli oluyordu sanki hafif suyla ıslanmış gibi doktora gittim normal dedi bebegin suyu da değildi bende bebwgin suyundan korkmuştum oyle birsey yoktu progestanj kesince oda bitti yani fitil kaynakliydi icin rahat değilse hastaneye git
(523 puan)
Yarın kontrolm var soracağım canım ama içim biraz daha rahat etti. Progestan dan galiba
0 oy
(1,008 puan)
Bende 21+6 . Bende gece koyuyorum yatıyorum dediğin gibi gün içerisinde nemli ıslak gibi oluyor . Vajinal akıntı büyük ihtimalle . 2.gebeligimde de progestan kullanırdım hep öyle olurdu.
(523 puan)
Aynen etkisi uzun sürüyor galiba canım

İlgili bir soru bulunamadı

653,380 soru

3,436,682 cevap

4,270,150 yorum

184,643 üye

...