0 oy
114 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
9 haftalık hamileyim. Bundan 5 ay önce 8 haftalık hamileyken kalp atışı yoktu düşük yaptım şuan 9 haftalık hamileyim ve 2 gündür 2 damla kahverengi kan gördüm sancım var kasıklarımda halsizlik var normal mi ne anlamına gelir bunu yaşayan var mı?

6 Cevap

0 oy
(258 puan)
Doktor bilir kuzum doktora görünmen lazım. Bende de oldu yerleşme kanaması dedi ama muane olmadan bilinmez
-Reklam-
0 oy
(52 puan)
Dusuk tehlikesi var mutlaka doktora git dun gormussun lekeyi neden gitmedin riske atma doktorunla konus belki yarina kadar onleyici iyne verir hematom oldukda oyle oluyor
0 oy
(2,106 puan)
Bir düşük var, hiç riske atmayın, yerleşme kanaması için biraz büyük sanki bunun ne olduğuna ancak doktorunuz karar verir, eğer düşük gibi bir durum var ise ki korkmayın, bunu da doktora giderek hemen önleyebilirsiniz. Progestan başlanır en azından. Burada "normal benimde oldu bir şey olmaz" diyen yorumlar olursa eğer her gebelik kendine hastır, onda bir şey olur siz de olmaz, "benim oldu düştü" diyenlere de benimde düşer diye yaklaşmayın her gebelik kendine has, lütfen doktorunuza gidip doktorunuzu dinleyin, çünkü gebelikte hiçbir kanama normal değildir.
0 oy
(2,555 puan)
Bu herkesle bir olmaz canım doktora gitmelisin. Benim mesela üç gün bı kaç damla gelmişti ilk gebeligimde yerleşme lekesi dedi doktorum bu gebeligimde 1 kere geldi az bişey kahverengi onda da doktorum yerleşme dedi ama herkes de bir diyemem en iyisi doktorunun muayene etmesi doktorunun birşey söylemesi olur.
0 oy
(125 puan)
Peki bu hamilrlikde kalp atisini duydunuzmu?dusuk ola bilir doktora gorune bilirseniz iyi olur.mumkunse gece gece gidin bir bakdirin
0 oy
(63 puan)
Kahve ve pembe lekeden korkmayın derler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.

652,696 soru

3,434,028 cevap

4,267,260 yorum

184,456 üye

...